Anneloes

van Hamburg

Hoe kom je tot echte verbinding in de nieuwe wereld?

In dit blog en deze bijbehorende audio neem ik je mee naar een diepere verbinding van het echte samenzijn. Ik laat je het belang zien van het vormen van een tribe, een gemeenschap of het voelen dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Wat brengt het jou om je te verbinden met de ander, wat ontstaat er uit zuivere gelijkwaardige aandacht? Ontdek hoe jij bijdraagt aan een mooiere nieuwe wereld simpel weg door echt aanwezig en in verbinding te zijn.

Wat als je je eenzaam voelt in deze wereld?

Veel van de mensen die ik ontmoet in mijn werk voelen zich op zielsniveau eenzaam, alleen of ervaren een gevoel van gemis. Vaak zonder goed te weten wat ze dan missen of waarom ze zich zo alleen voelen.

Het klinkt als een echo door in hun hart, iedere keer opnieuw. En dat is niet zo gek als je weet dat we in zielengroepen reizen en niet als afzonderlijke individuen.

We leven in een geïndividualiseerde samenleving.

Dat zie je heel duidelijk in onze samenleving. We leven veelal afgescheiden van elkaar; in een geïndividualiseerde samenleving met een beperkte toegang tot onze oorpronkelijke taal. Terwijl van wij van oorsprong juist de verbinding met elkaar nodig hebben om ons gezond te kunnen ontwikkelen. Onze natuur is gericht op samen, op er onvoorwaardelijk mogen zijn, op het deel zijn van een stam, een groter geheel of een tribe. Of in ieder geval om te kunnen voelen dat je of je bijdrage er toe doet in het grotere geheel.

We delen allemaal hetzelfde originele drama van verwoeste liefde als gevolg van een tijdperk van geweld en vernietigde gemeenschap en van manipulatie. We zijn vergeten dat we onderdeel zijn van een community, dat we samen één zijn op dieper niveau. We zijn onze oorsprong, onze authenticiteit kwijtgeraakt of op zijn minst vergeten, wat leidt tot een gevoel van verlies en eenzaamheid. Wij dragen echter een godsvonk in ons hart die ons vrij kan maken van alle programmering en manipulatie zodra we dit ons weer herinneren.

Angst verdwijnt als je de kern van waarheid bereikt.

Het verlies van het gevoel van samen heeft meer consequenties dan je wellicht denkt. Het zorgt voor gevoel van onveiligheid, vooral onbewust. Het gaat tegen natuurwetten in waardoor we ons verliezen in allerlei afleiding en misleiding, wat ons in the end nog verder van onszelf en elkaar scheidt. Maar wat misschien wel het meest zichtbaar is in onze samenleving is dat het ons verzwakt op zowel mentaal, emotioneel als fysiek niveau met alle ziekmakende (collectieve) gevolgen van dien.

En dat gaat heel geleidelijk via valse paradigma’s, in geprogrammeerde systemen maar ook bij spirituele bewegingen of methodieken waardoor je steeds harder aan jezelf gaat werken en steeds mee uit je Flow raakt.

Je kunt je blijven ontwikkelen zolang je wilt en het geeft vaak (tijdelijk) verlichting op mentaal, emotioneel of fysiek vlak maar het maakt je niet echt vrij. Het geeft je inzicht en het houdt je in beweging maar het brengt je niet naar waar je al bent, thuis! Je bent je oorsprong, binnen welke realiteiten of systemen je ook bevindt, je hoeft niets te doen, eerder te laten door er gewoon te zijn, in vrede met wie we zijn en je je goddelijkheid herinneren; het proces van spiritueel ontwaken.

Je bent al thuis!

We kunnen alleen vrede creëren in onze externe omgeving als we leren vrede in onszelf te creeren. Daarom heeft genezing van trauma zo’n hoge prioriteit. Er zijn echter nieuwe maatschappelijke tools nodig om deze genezing te laten plaatsvinden. Waar therapie alleen individuen aanspreekt en niets anders kan dan ze terugsturen naar de samenleving die hen ziek maakt/houdt, draagt echt in echte verbinding samen zijn bij aan het bouwen van een nieuwe samenleving, gemeenschap of tribe waarin trauma geen effect meer op ons heeft en je kunt leven vanuit flow!

Het echte samenzijn, zoals een tribe, of gemeenschap bouw je op vanuit (innerlijke) kracht en het doel is verbinding vanuit universele liefde. Met een open (hoger) hart en een heldere goddelijke visie straal je licht uit, licht dat de harten van ieder mens bewust én onbewust raakt. Licht waarmee je iets van je ware essentie in het leven van anderen blaast om zo, samen, een nieuwe wereld te creëren.

Dit doe je door volledig aanwezig te zijn, door te voelen en waar te nemen zonder emotie. Stop met heel hard werken aan jezelf, ware bevrijding zit in al in je, je bent er al, je bent al waar je moet zijn: thuis!

Wil je meer weten over het ware vrije mens zijn en hoe je je eigen kracht weer opbouwt? Volg dan de online (basis) training ‘ontwaken in de nieuwe wereld, een magische ervaring! Nu met 25% introductiekorting met de code: Vrijmens.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Leven in de nieuwe wereld

Anneloes van Hamburg

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik werk alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding, tot diep in het fysieke lichaam.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis.

Lees meer over mij >>