Anneloes

van Hamburg

Online basistraining ‘ontwaken in de nieuwe wereld’, een magische ervaring

In drie stappen meer inzicht in een vrijer en lichter leven.

Heb je al veel innerlijk werk verricht, ben je bezield en spiritueel bevlogen? Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je diep van binnen dat je nu écht vrij wilt leven? Merk je dat je gevangen zit tussen de oude en nieuwe wereld? Voel je je overspoelt door alle informatie die op je afkomt? Voel je je soms verloren of angstig in het proces? Ik neem je mee naar de essentie en laat je zien waar het écht om gaat om vrij te kunnen leven! Praktisch en concreet.

Wat levert deze training je op?

Na het volgen van deze basistraining heb je veel meer inzicht in je (ontwakings)proces en in de nieuwe wereld. Je gaat verbanden zien, kwartjes gaan vallen en je krijgt meer houvast in leven in de nieuwe wereld

Je voelt je alleen daardoor al meer ontspannen in de huidige chaotische wereld waar we allemaal nog deel van uitmaken. Je plek innemen krijgt een andere, verdiepende betekenis, je voelt je niet meer alleen. Je gaat vrijer leven en je energie gaat meer stromen.

Dat zorgt ervoor dat je ander keuzes gaat maken, keuzes die meer  passen bij je essentie. Het maakt je vrijer en lichter, ook in je dagelijkse leven! 

Hoe is de training opgebouwd?

De training bestaat uit 3 modules, die je stap voor stap meer inzicht geven in hoe de nieuwe wereld die zich via ons openbaart. Ieder module is een video van ongeveer 45 minuten met korte tekst of punten ter houvast. Ik neem je bij iedere module mee in het verhaal, je kunt de modules dus ook met je ogen dicht beluisteren. De meeste mensen beluisteren iedere module meerdere keren daar het steeds een andere laag van bewust zijn en realiteit aanraakt of opent. 

De modules vragen geen concrete oefening, wél het trainen in ontvangen en het verbinden in  aanwezigheid . We raken, dat wat in jou ontwaakt aan zodat je in de verbinding komt met hogere energie wat je proces zal verdiepen. Ik laat het je vooral ervaren, je hoeft er niets voor te ‘doen’ eerder iets te ‘laten’, zodat transformatie tot een vrijer en gelukkiger leven ontstaat door er echt te ‘zijn’.

Wat houdt die nieuwe wereld eigenlijk écht in? Hoe ziet deze tijd eruit vanuit de energie gezien? Welke beweging maken we in het collectief? Wat is ontwaken? En hoe kun jij je vrij maken in deze huidige chaotische tijd, jezelf verlichten en bijdragen aan het collectief?

Theorie is er al in overvloed, en jij hebt wellicht al een rugzak vol, dus we maken steeds weer de verbinding met het nu, met een praktische insteek en een energetische hartslag

Module 1: Ik Ben

In module 1 gaan we het hebben over ‘Ik Ben’. In deze module gaan we de opzet van de training bekijken, deel ik mijn ervaringen en het belang van heelheid. Ik neem ik je mee naar de stilte en sluit af met een healing sessie met het opschonen van celgeheugen.

Module 2: Het Verhaal

In module 2 staat ‘Het Verhaal’ centraal en kijken we naar wat werkelijkheid is. We onderzoeken het verschil tussen bewustwording en ontwaken. We maken kennis met onze leermeesters in spiritualiteit en de nieuwe mens. Ter afronding van module 2 volgt een korte healing sessie op het thema.

Module 3: Het Is

Module 3 ‘Het Is’ neemt je mee naar de wereld van vorm en vormloosheid, taal en tijd. De balans van involutie en evolutie, en het belang van onvoorwaardelijke liefde in onze ontwikkeling. We sluiten de module af met een magische verbinding thema Liefde. *

Bij de training hoort een handleiding, daarin geef ik je handreikingen om toe te passen in je dagelijks leven, tips en inzichten naar aanleiding van de 3 modules.

* Een magische verbinding zorg voor meer synchroniciteit in je ontwikkeling, zowel fysiek als geestelijk en emotioneel. In de diepere lagen van bewust zijn, daar waar ik je in deze magische verbindingen mee naar toeneem bestaat geen tijd. Je wordt deze diepere lagen, je wordt één met aanwezigheid en licht. Tijdens deze verbinding hoor je mij niet, maar IK BEN er wel. We communiceren zonder woorden, een bijzondere ervaring.

Over mij, Anneloes

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me dus een moderne monnik kunnen noemen.

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik geeft dit vorm via persoonlijke- en groep sessies, mijn boek ‘Ik Ben’, en via online training en magische audio verbindingen.