Anneloes

van Hamburg

Hoe kun je leven vanuit je gevoel in de nieuwe wereld?

Dit blog en deze audio gaan over het echte voelen, het nieuwe voelen wat past bij de nieuwe mens in een nieuwe wereld. Het geeft je richting over hoe je daar zelf in kunt verdiepen en hoe je je aandacht verplaatst. Het laat je zien hoe jij meer, of liever gezegd weer, meester wordt over jouw gevoelens op een dieper niveau. Vanuit jouw kosmisch mens zijn!

We leven in een wereld waar continu informatie op ons af komt en we nemen zoveel zomaar als waarheid aan dat is bijna niet te beschrijven. We zijn vaak niet in staat om bij onszelf te voelen wat waar is en wat niet, om te weerspiegelen. Dat vraagt tijd. Tijd die we in deze chaotisch wereld vaak niet menen te hebben, dus nemen we de waarheid van een ander makkelijk aan.

Maar hoe belangrijk is het om zelf te voelen wat waarheid is in de nieuwe wereld? Om voelen als je kompas te gebruiken? En ben je je bewust vanuit welke waarden je leeft?

Wij zijn bijna willoze, volgende mensen geworden, zonder veel betekenis en zonder helder contact met ons gevoel. Er zijn boeken vol geschreven over gevoelens en emoties en toch blijkt het moeizaam te zijn om je echt te openen voor je diepste gevoelens.

We worden gestuurd in ons voelen!

De oude (huidige) wereld is vooral gebaseerd op denkend voelen. Met andere woorden: we worden gestuurd van buitenaf in wat we denken én in wat we daarbij (dienen te) voelen. Dat hebben we vaak niet in de gaten, het is namelijk collectief geprogrammeerd. Het vraagt aandacht en tijd om je dat bewust te worden en je daarvan los te maken. Hoe meer we denkend voelen hoe minder we in contact zijn met onze diepere gevoelens en hoe makkelijker we opgelegde waarheid voor waar aannemen. Sturing van buitenaf is dankzij deze programmering zeer effectief.

In essentie zijn we vrije mensen in uitwissing met vrije velden, planeten en andere vrije mensen. Echter, de meeste mensen zitten gevangen in het veld van actie & reactie. Dat houdt in dat je je laat voeden en leiden door de informatie die binnen dit veld, deze structuur vrij komt. Dat is geen vrije informatie, dat is gestuurde informatie om ons denkend te laten voelen. Vrij informatie stroomt pas als je je vrij maakt van dit actie & reactie veld, wanneer je je waar vrije geest herinnert.

Maar hoe doe je dat? Hoe weet je of je echt leeft vanuit je gevoel?

Om echt te kunnen voelen zul je, zoals dat zo mooi heet, dichter bij jezelf moeten komen. Je komt dichter bij jezelf als je in contact komt met de universele wereld, de kosmos, de bron. Dat is wie wij ten diepste zijn, dus het is niet iets waar je actief aan werkt, je ontmoet jezelf in de stilte, in de aanwezigheid, in het moment van het nu. We zijn hier namelijk op aarde om te voelen dat we leven, echt leven vanuit onze kern, ons bronpunt.

Het is aan ons om de rijkdom van het mens zijn weer te herinneren, te voelen. Om de vrij informatie-uitwisseling weer op gang te brengen, te vormen. Wij bezitten deze vormkracht en het innerlijke weten tot creatie. Het voelen dat aangesproken wordt in de vrije mens is pure kracht. Deze kracht is niet te beperken en zal zich in verbinding met anderen alleen maar verder verdiepen. Dat is hoe de nieuwe wereld functioneert.

Vrije velden verwelkomen

We mogen weer aanspraak maken op de vrije velden, onze scheppingskracht en de daarbij horende vrije informatie. Het is hartsgedragen informatie die ons ware vrijheid biedt. Het laat ons voelen op dieper niveau, echt aanwezig zijn is een ware sleutel voor de nieuwe wereld. Het maakt je los van oude beperkende structuren en verbind je met wat werkelijk van belang is; dat we hier zijn. We zijn hier thuis.

We worden uitgenodigd om te voelen en het denken z’n juiste plek te geven. Het oorspronkelijk voelen is zonder emotie, het is waarneming. Het oorspronkelijke denken is vormgevend, wat heb je precies waargenomen? Om tot nieuwe creaties te komen, werken deze twee energieën samen. In de audio neem ik je mee in deze verbinding, gewoon door er te zijn.

Audio magische verbinding

Onze taal is niet toereikend om te verwoorden wat er in andere dimensies afspeelt, gevoeld of ervaren wordt. Ik neem je daarom mee in de magische verbinding van de stilte, de bron.

Ervaar het hier!

Voelt dit naar meer? In de onlinetraining ‘ontwaken in de nieuwe wereld’ ervaar je stap voor stap waar dit proces in essentie over gaat en hoe je dit kunt integreren in je leven.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Leven in de nieuwe wereld

Anneloes van Hamburg

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik werk alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding, tot diep in het fysieke lichaam.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis.

Lees meer over mij >>