Anneloes

van Hamburg

De complete online training ‘ontwaken in de nieuwe wereld’, een magische ervaring

In zeven stappen naar een vrijer en lichter leven in de nieuwe wereld!

Heb je al veel innerlijk werk verricht, ben je bezield en spiritueel bevlogen? Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je diep van binnen dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken?

Merk je dat je gevangen zit tussen de oude en nieuwe wereld, een soort niemandsland? Voel je je overspoelt door alle informatie die op je afkomt? Voel je je soms verloren of angstig in het proces? Ik neem je mee naar de essentie en laat je zien waar het écht om gaat om vrij te kunnen leven.

Wat levert deze training je op?

Na het volgen van deze training heb je veel meer inzicht in je (ontwakings)proces. Je gaat niet alleen verbanden zien en je krijgt daardoor meer houvast, ik neem je vooral nee in een andere staat van zijn. Een staat van zijn waardoor je kunt helen op dieper niveau, en je nieuwe bewustzijnslagen kunt openen. Dit brengt je steeds meer licht en vrijheid in je leven, volledige aanwezigheid waardoor je keuzes gaat maken die je meer brengen dan je ooit had durven dromen. Je maakt je vrij van beperkingen en paradigma’s vanuit de oude wereld zodat je energie vrij kan stromen en je het licht kunt belichamen, precies zoals het bedoeld is.

Door middel van alle verbindingen, healing en activatie in de training leef je na afloop een andere, verfijndere frequentie wat voor meer vrijheid, blijheid en synchroniciteit gaat zorgen in je leven. Je maakt gemakkelijker keuzes die passen bij jouw essentie, je wordt gezonder, hebt meer grip op je situatie, of dit nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel betreft. Kortom, je hebt een completer beeld van jouw ontwakingsproces en hoe jij dit kan (be)leven. Ik laat het je vooral ervaren, je hoeft er niets voor te ‘doen’ eerder iets te ‘laten’, zodat transformatie tot een vrijer en gelukkiger leven ontstaat door er echt te ‘zijn’.

Je gaat vervolgens je speciale gaven (h)erkennen en inzetten, ondernemen in de nieuwe wereld op jouw moment. Een wereld die gebaseerd is op gelijkwaardigheid, op vrijheid en gericht is op samen creëren. Je plek innemen krijgt een heel andere, verdiepende betekenis in deze training, De nieuwe wereld gaat steeds verder voor je open, en die wereld dat ben jij!

Mooi meegenomen: Besluit je om na het volgen van de online training een 1 op 1 traject te doen of mee te doen met het jaartraject krijg je de kosten van deze training retour!

Wat ga je ervaren tijdens de training?

We raken, dat wat in jou ontwaakt aan zodat je in de verbinding komt met hogere energie wat je proces zal verdiepen. Theorie is er al in overvloed, en jij hebt wellicht al een rugzak vol, dus we maken steeds weer de verbinding met het nu, met een praktische insteek en een energetische hartslag.

De evolutie van de mens is tot nu toe vooral gericht op het loskomen van materie, het overstijgen of ontdoen van ego en het aangaan van kosmisch bewustzijn. De huidige tijd biedt ruimte voor het transformeren van materie, waaronder het fysieke lichaam en het openen van nieuw stoffelijke lagen zodat de goddelijke intelligentie in onze cellen ontwaakt.

We zijn onderdeel van een oneindig hogere intelligentie en kunnen het grotere plan nooit helemaal compleet overzien. Beetje bij beetje wordt het aan ons die het willen zien getoond. Ik neem je een stukje mee op die reis zodat jouw verbinding in licht steeds krachtiger wordt.

Hoe is de training opgebouwd?

De training bestaat uit 7 modules die je stap voor stap meenemen in die nieuwe wereld. Een wereld die zich via ons openbaart en die wij belichamen. We raken, dat wat in jou ontwaakt aan zodat je in de verbinding komt met hogere energie wat je proces zal verdiepen. Iedere module is een video van ongeveer 45 minuten met korte tekst of punten ter houvast. Ik neem je mee in het verhaal waardoor je iedere module ook met je ogen dicht kunt beluisteren. Het is geen ‘doe’ training maar juist een oefening in aanwezig zijn, openen en verzachten. Je bent namelijk al waar je moet zijn. 

Wat houdt die nieuwe wereld eigenlijk écht in? Hoe ziet deze tijd er uit vanuit de energie gezien? Welke beweging maken we in het collectief? Wat is ontwaken? En hoe kun jij je vrij maken in deze huidige chaotische tijd, jezelf verlichten en bijdragen aan het collectief?

Module 1: Ik Ben

In module 1 gaan we het hebben over ‘Ik Ben’. In deze module gaan we de opzet van de training bekijken, deel ik mijn ervaringen en het belang van heelheid. Ik neem ik je mee naar de stilte en sluit af met een healing sessie met het opschonen van celgeheugen.

Module 2: Het Verhaal

In module 2 staat ‘Het Verhaal’ centraal en kijken we naar wat werkelijkheid is. We onderzoeken het verschil tussen bewustwording en ontwaken. We maken kennis met onze leermeesters in spiritualiteit en de nieuwe mens. Ter afronding van module 2 volgt een korte healing sessie op het thema.

Module 3: Het Is

Module 3 ‘Het Is’ neemt je mee naar de wereld van vorm en vormloosheid, taal en tijd. De balans van involutie en evolutie en het belang van onvoorwaardelijke liefde in onze ontwikkeling. We sluiten de module af met een magische verbinding thema Liefde. *

Module 4: Universeel wezen

Module 4 staat in het teken van ‘Universeel wezen’ en we duiken in deze module echt de energie in. Middels healing en verbinding voelen we het netwerk van hart, buik en brein. Ik neem je mee naar de pijnappel- en thymus klier en de lichtkracht van nu. We werken in deze module vol op fysiek/energetisch niveau.

Module 5. Nieuwe Wereld

In module 5 staat de ‘Nieuwe Wereld’ centraal. Er zijn allerlei fasen van ontwikkeling, niet alleen individueel maar ook collectief. Welke modellen leiden tot de nieuwe wereld en hoe kunnen we daar invloed op uitoefenen?

Module 6: Zelfrealisatie

In module 6 gaan we dieper in op ‘zelfrealisatie’ en de sleutels die je daarbij kunt gebruiken. Een module die de samenhang tussen alle voorgaande modules toont en je aanzet tot het openen van je diepste zelf.

Module 7: Energetisch leiderschap

We ronden de training af met module 7 ‘energetisch leiderschap’. De module is iets anders qua opzet daar het gaat om de integratie van alle informatie uit deze training. Deze module is een activatie van een reis vanuit de ziel, via het nieuwe voelen en de levende taal naar het lichaam. We activeren daarmee ook het ‘Ik Ben’ bewustzijn, waar deze training mee gestart zijn! Zo is de cirkel weer rond.

Bij de training hoort een handleiding, daarin geef ik je handreikingen om toe te passen in je dagelijks leven, tips en inzichten naar aanleiding van de eerste 3 modules.

* Een magische verbinding zorg voor meer synchroniciteit in je ontwikkeling, zowel fysiek als geestelijk en emotioneel. In de diepere lagen van bewust zijn, daar waar ik je in deze magische verbindingen mee naar toeneem bestaat geen tijd. Je wordt deze diepere lagen, je wordt één met aanwezigheid en licht. Tijdens deze verbinding hoor je mij niet, maar IK BEN er wel. We communiceren zonder woorden, een bijzondere ervaring.

Over mij, Anneloes

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me dus een moderne monnik kunnen noemen.

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik geeft dit vorm via persoonlijke- en groepsessies, mijn boek ‘Ik Ben’, en via online training en magische audio verbindingen.