Anneloes

van Hamburg

Ontdek hoe je (weer) een vrij mens wordt door te vertrouwen op eigen kracht

Herken je dit? Dat je op van alles reageert wat (collectief) op ons afkomt vanuit de buitenwereld? Soms al zonder dat je het door hebt, of soms terwijl je eigenlijk helemaal niet wilt reageren op dat wat je hoort, leest of ziet? Hoe sterk het krachtenveld van actie & reactie is? Een krachtenveld dat je als het ware leegrooft, niet alleen van energie maar vooral de analoge parels van ons vrij mens zijn. Van onze uniekheid en onze eigenheid, zonder dat we het door hebben.

In dit blog neem ik je mee naar dit krachtenveld, wat is het precies, en hoe werkt het. Ik laat je zien hoe we gestuurd worden in onze reacties die ons uit onze kracht halen en hoe je daar veel bewuster mee om kunt gaan. Dat levert je veel meer rust op, maar het zet je vooral in je eigen innerlijke kracht. Dat vaak veel groter is dan je denkt en wat je aanzet tot het leven vanuit je eigen wijsheid, je ware vrije mens-zijn. Dé sleutel in je ontwikkelingsproces.

We zijn geprogrammeerd om altijd maar aan te staan!

We leven in een chaotische tijd, waardoor de acties van buitenaf alleen maar toenemen en ook steeds heftiger lijken te worden. We reageren niet alleen op die acties, we menen ook nog overal iets van te moeten vinden, een mening te hebben en die ook te uiten. We staan daardoor continu aan en voeden hiermee het krachtenveld wat ons juist uit balans brengt.

Hoe werkt dat? Simpel gezegd ontstaan er golven van energie (frequenties) op het moment dat een actieveld zich aandient, anders gezegd er een bericht of een gebeurtenis gedeeld wordt van buitenaf die ons raakt. Deze informatie beweging is zo opgebouwd met analoge informatie dat we vanuit onze collectieve programmering wel moeten reageren en de beweging in het veld door onze reactie bekrachtigen, onze eigen kracht onbewust weggeven en de beweging versterken.

Hoe we ons laten beroven van onze authenticiteit en innerlijke kracht.

Als je het krachtenveld van actie & reactie gaat onderzoeken zul je ook ontdekken dat we op een bepaald niveau zelf vragen om al die acties. We verlangen diep van binnen naar rimpelingen in het veld die ons raken en hopen dat dit ons dichter bij ons zelf, bij waarheid of bij de bron brengt. Wij reageren heel vaak onbewust door de golfbeweging vanuit de actie door ons heen te laten bewegen en zo te activeren in ons veld. Juist bij acties die op ons afkomen waar we tegen zijn, of niet achter staan, of het niet mee eens zijn.

Je zou het een staat van hypnose kunnen noemen, we zijn geprogrammeerd om de beweging van actie & reactie te ervaren en in gang te houden. En dat is niet voor niets, dat dient een doel, namelijk om de authenticiteit en innerlijke kracht van de mens te verminderen. Om akkoord te gaan met besturing van buitenaf wat een veilig gevoel geeft. Op eigen benen staan en zelf verantwoordelijkheid nemen is een lastige opgave voor veel mensen. Het is keuzes maken die eng zijn maar waarvan je diep van binnen voelt dat je ze moet maken. Het is vertrouwen op eigen kracht, iets dat we nauwelijks leren of durven toepassen.

Zijn wie je werkelijk bent; een vrij mens.

Er zijn grote kosmische bewegingen aan de gang, dat kunnen we niet allemaal overzien maar wel vaak voelen. Verschuivingen en interactie van planeten om de oorspronkelijkheid te herstellen. De beweging die daarbij gaande is heeft te maken met de ontwikkeling van het kosmische vrije mens. Het terugbrengen van oorspronkelijkheid van de mens, van wie wij werkelijk zijn. Het herstellen met de verbinding met en het zicht op het vrije veld, onze herinnering dat wij onderdeel zijn van de bron en leven vanuit het (hogere) hart. De heersende (oude) krachtenvelden en machthebbers zijn hier niet bij gebaat en houden de mens graag in de staat van hypnose en afhankelijkheid.

Hoe word je je bewust van dit krachtenveld?

De verandering zit in het aanschouwen, het waarnemen, simpelweg bewustzijn van de actie en de reactie en in alle helderheid blijven kijken. Verder niets. We hoeven niets te doen om te evolueren als mens, juist niet, ook al wordt dat vanuit het krachtenveld juist steeds getriggerd. Dat veld wil dat je reageert en daagt je uit, maar zodra je je verbindt met het vrije veld, gewoon door intentie doorbreek je deze staat. Blijf staan in alle helderheid en laat je steeds meer in jezelf zakken. Dit zorgt ervoor dat je aanwezig bent in het moment en de frequentie van de golf van actie & reactie verandert.

Concreet betekent dit dat op het moment dat er een actie op je af komt en je daar niet meer in hypnose op gefocust bent, er niet meer afhankelijk van bent je je gaat herinneren dat je een vrij wezen bent, een kosmisch mens. Dat je vrije informatie in je draagt dat je dit kunt delen in de wereld waardoor je steeds meer gaat voelen wie je werkelijk bent. Je kunt er dus voor kiezen om de stroom van energie te laten voor wat het is, niet meer te voeden met je reactie. Je innerlijke kracht versterkt en groeit dan vanuit je kern, je diepste zelf.

We zijn kosmische vrije wezens en we zijn hier om dit ook echt te (leren) voelen door het leven zelf, wij zijn het leven, het leven stroomt via ons. Vanuit de kern, het nulpunt, de bron. Door hiermee in contact te komen kom je dichter bij jezelf, je eigen (innerlijke) kracht. Ontspan, neem de tijd om te aanschouwen en te weerspiegelen en doorzie de structuren van het krachtenveld. Her-ontdek je kosmisch vrij mens zijn, je vrije geest.

Wil je meer weten over het ware vrije mens zijn en hoe je je eigen kracht weer opbouwt? Volg dan de online (basis) training ‘ontwaken in de nieuwe wereld, een magische ervaring! Nu met 25% introductiekorting met de code: Vrijmens.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Leven in de nieuwe wereld

Anneloes van Hamburg

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik werk alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding, tot diep in het fysieke lichaam.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis.

Lees meer over mij >>