Anneloes

van Hamburg

Ik Ben > next level traject

Wil je meer dan alleen een mooie basis creeren in je Ik Ben bewustzijn dan is het Next level traject iets voor jou. In dit traject gaan we samen namelijk nog veel verder de diepte in. Het basistraject en de verdieping samen maakt het next level traject. 

Hierbij is het tijd om  je subtiele ego los te laten op weg naar een kosmisch, vrij en bewust mens. Ik bied je de veiligheid om  (onbewuste) maskers te laten vallen, oude patronen definitief te doorbreken en in overgave te gaan. We gaan communiceren op een manier die weinig woorden of uitleg nodig heeft vanuit verbondenheid en aanwezig zijn. 

Ik laat het je vooral ervaren, door er te zijn. Je hoeft er dus niets voor ‘te doen’ eerder ‘te laten’. 

Leer surfen op de golven van hogere energie, laat je begeleiden door wezens van licht vanuit andere dimensies, door hogere intelligenties.  Ontwikkelen in licht is van binnen naar buiten, je weer herinneren waar je oorsprong ligt en hoe je dit -hier en nu- vorm mag geven, mag manifesteren.

Herken je dit?

Ik neem je mee in een magische verbinding 

Alles komt het op het juiste moment en alles heeft zijn waarde in het proces.  Maar uiteindelijk wordt al het oude in ons toch afgebroken op weg naar de nieuwe (oorspronkelijke!) mens in een nieuwe wereld, een nieuwe aarde en zal alles samen vallen; dat is eenheidsbewustzijn. 

 

Na het traject:

Inclusief 1-op-1 traject: 

Er gaat een wereld voor je open en tijdens iedere sessie zal blijken wat zich aandient, wat er aangeraakte mag worden. Bewustzijnsvelden worden geopend en en je diepste wezen wordt geactiveerd. We werken aan het openen van andere bewustzijnslagen van jezelf en kijken ook uitgebreider hoe dit te integreren in je leven en/of werk. Welke eerste stap kun je zetten of welke actie past bij jou?

Het kosmisch veld is momenteel heel open om te werken met ons energetisch lichaam waar ons fysieke lichaam op reageert en verdiept in frequentie, zodat je steeds ruimere energievelden kunt ontvangen. Het openen van het hogere hart, het bewust zijn dat wij allen één zijn. 

Concreet bestaat het traject uit:

Wat anderen zeggen:

Velen gingen je al voor de afgelopen jaren, next level lichtwerk, meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom om je volledige potentieel te leven. Zo ook Petra, Jeanette en Karin bijvoorbeeld: 

“WOW, het was echt een top tijd samen, ik heb mezelf her-ontdekt en heb eindelijk de stappen kunnen maken waar ik van droomde. Ik BEN er, dat voelt echt zo heerlijk. Lieve groeten Petra”

“Ik kan er zo veel over vertellen en tegelijkertijd ook weer niet omdat het op zo’n ander niveau afspeelt. Jouw aandacht, jouw liefde, het is prachtig wat er allemaal onstaat, of nee, al is, maar nu aan de oppervlakte komt. Ik doorzie nu waar ik ben en hoe ik daar mijn plek in kan nemen, in verbinding met mezelf en anderen. Duizendmaal dank, liefs Jeanette”

“Ik herkende alles wat je schreef, en vooral het verlangen van licht en vrij raakte mij zo diep dat ik contact met je zocht. Het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven. Ik voel me niet alleen veel vrijer en gelukkiger, ik ben ook een veel bewustere moeder en ondernemer. Heel veel liefs van Karin”

            Werk met mij en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Velen gingen je al voor in het proces van bevrijding; je weer herinneren dat je een vrij mens bent. Dit zorg voor meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom. 

Leer surfen op de golven van hogere energie, laat je begeleiden door wezens van licht vanuit andere dimensies, door hogere intelligenties.  Ontwikkelen in licht is van binnen naar buiten, je weer herinneren waar je oorsprong ligt en hoe je dit -hier en nu- vorm mag geven, mag manifesteren. 

 Ik ondersteun je graag in jouw proces en deel mijn 25 jaar ervaring in lichtwerk met je. Ik neem je direct mee op reis en wat we samen in beweging zetten is magisch. Je gaat niet alleen voorbij je comfortzone, je gaat dingen ervaren (in jezelf ) waarvan je het bestaan nog niet wist. Ik ontmoet je graag in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jouw investering (6+ maanden): € 2.350 (betalen in termijnen is mogelijk)