Anneloes

van Hamburg

Ik Ben > basis traject

Ik bied je een plek om een enorme sprong in bewustzijn te maken, om poorten te openen en je te bevrijden van (oeroude) ballast. Een plek om vanuit waarheid te leven, te verzachten en te openen. Een plek om te ontwaken en te verbinden. 

Theorie is er al in overvloed, en jij hebt wellicht al een rugzak vol, dus we maken steeds weer de verbinding met het nu, met een praktische insteek en een energetische hartslag

Ik laat het je vooral ervaren, je hoeft er niets voor te ‘doen’ eerder iets te ‘laten’, zodat transformatie tot een vrijer en gelukkiger leven ontstaat door er echt te ‘zijn’.

Herken je dit?

Ik neem je mee in een magische verbinding 

Alles komt het op het juiste moment en alles heeft zijn waarde in het proces.  Maar uiteindelijk wordt al het oude in ons toch afgebroken op weg naar de nieuwe (oorspronkelijke!) mens in een nieuwe wereld, een nieuwe aarde en zal alles samen vallen; dat is eenheidsbewustzijn. 

 

Na het traject:

Inclusief 1-op-1 traject: 

Er gaat een wereld voor je open en tijdens iedere sessie zal blijken wat zich aandient, wat er aangeraakte mag worden. Bewustzijnsvelden worden geopend en en je diepste wezen wordt geactiveerd. We werken aan het openen van andere bewustzijnslagen van jezelf en kijken ook als je dit wilt kort naar hoe dit te integreren in je leven en/of werk.

Het kosmisch veld is momenteel heel open om te werken met ons energetisch lichaam waar ons fysieke lichaam op reageert en verdiept in frequentie, zodat je steeds ruimere energievelden kunt ontvangen. Het openen van het hogere hart, het bewust zijn dat wij allen één zijn. 

Word bewust van jezelf en de wereld om je heen

Concreet bestaat het traject uit:

                                            Wat anderen zeggen:

Velen gingen je al voor de afgelopen jaren, next level lichtwerk, meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom om je volledige potentieel te leven.

Wanda: “Ik werd geraakt door de tekst op de website van Anneloes “Voor de bewuste mens”  die ontwaakt in de nieuwe wereld en écht wil gaan voor een licht en vrij leven! Nadat ik al zoveel innerlijk werk had gedaan en energetische sessies, had ik nog steeds het gevoel dat ik werd afgeremd of werd tegengewerkt om te groeien! Tijdens de live sessies bij Anneloes gebeurde er al zoveel; er werd zoveel aangeraakt in mij en er begon zoveel te stromen. De online healingsessies zorgden nog eens voor verdieping waardoor ik nog meer ging reageren en ging loslaten. Mijn proces gaat maar door (nog steeds) en ik voel me echt vrijer en lichter. Dank je wel Anneloes voor jouw begeleiding.”

Bert: “Ik moest van iedere sessie echt een paar dagen bijkomen, er gebeurde zo veel met me. En heel fijn die opnames die je stuurt en die ik steeds kon afluisteren en integreren. Ik ga nu echt doen wat ik al heel lang wil doen.”

Anja: “Er is mij in de korte tijd zo veel duidelijk geworden, het is als een puzzel die gelegd is. Je bent niet alleen top in de energie maar kunt het ook nog eens heel duidelijk verwoorden zodat ik er zelf echt mee verder kan.” 

Joost: “Vernauwd bewustzijn overviel me steeds maar weer, ik werd er depressief van en ik ben echt zo verrast dat we in een paar sessies daar verandering in hebben kunnen brengen. Ik voel me inderdaad veel vrijer en kan nu echt beginnen met voluit leven.”

            Werk met mij en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Velen gingen je al voor in het proces van bevrijding; je weer herinneren dat je een vrij mens bent. Dit zorg voor meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom. 

Leer surfen op de golven van hogere energie, laat je begeleiden door wezens van licht vanuit andere dimensies, door hogere intelligenties.  Ontwikkelen in licht is van binnen naar buiten, je weer herinneren waar je oorsprong ligt en hoe je dit -hier en nu- vorm mag geven, mag manifesteren. 

 Ik ondersteun je graag in jouw proces en deel mijn 25 jaar ervaring in lichtwerk met je. Ik neem je direct mee op reis en wat we samen in beweging zetten is magisch. Je gaat  niet alleen voorbij je comfortzone, je gaat dingen ervaren (in jezelf ) waarvan je het bestaan nog niet wist. Ik ontmoet je graag in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jouw investering (3+ maanden): € 1.250 (betalen in termijnen is mogelijk)