Anneloes

van Hamburg

Online trainingen

pexels-arthur-ogleznev-1252893

Online basistraining ‘ontwaken in de nieuwe wereld’, een magische ervaring

Investering: 97 euro
 
Wil je daarna verdiepen en alle modules inzien van de complete training? Dan betaal je 127 euro extra. Als je kiest voor de complete online training, dan bespaar je 27 euro.
 
Ieder module is een video van ongeveer 45 minuten met korte tekst of punten ter houvast. Ik neem je bij iedere module mee in het verhaal, je kunt de modules dus ook met je ogen dicht beluisteren.
 
De meeste mensen beluisteren iedere module meerdere keren daar het steeds een andere laag van bewust zijn en realiteit aanraakt of opent.
pexels-matheus-bertelli-1830252

De complete online training ‘ontwaken in de nieuwe wereld’, een magische ervaring

Investering: 197 euro
 
In deze training vind je de online basistraining én de modules van verdieping. Door de complete online training te kopen bespaar je 27 euro.
 
Ieder module is een video van ongeveer 45 minuten met korte tekst of punten ter houvast.  Module 7 is een video met een lange activatie. Ik neem je bij iedere module mee in het verhaal, je kunt de modules dus ook met je ogen dicht beluisteren.
 
De meeste mensen beluisteren iedere module meerdere keren daar het steeds een andere laag van bewust zijn en realiteit aanraakt.