Aanraders

Germaanse Geneeskunde

De Germaanse Geneeskunde is niet alleen een nieuwe zienswijze binnen de geneeskunde, het staat voor een nieuw bewustzijn. Het is het besef dat ieder organisme over een onuitputtelijke creativiteit en buitengewone, zelfherstellende vermogens beschikt. Het is de erkenning dat iedere cel in ons lichaam is toegerust met een biologische wijsheid die wij delen met alle levende wezens.

 

Sleutel tot zelfbevrijding

Dit boek beschrijft zeer diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van ongeveer 1300 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot kanker). Het beschrijft ook de symbolische, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen (oren, knie, lever, enz.). Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de diepere reden waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, waarom de ene mens wel en de andere niet vatbaar is voor dit of dat virus, zich bevindt op het psycho-emotionele vlak. De auteur is niet tegen geneesmiddelen, kruiden of andere therapeutische hulpmiddelen van buitenaf, maar wijst op het belang tegelijkertijd aan zichzelf te werken om het onderliggende psycho-emotionele probleem op te lossen. Pas dan kan fundamentele genezing plaatsvinden.

 

Gaia Aqua 

Oorspronkelijk bronwater is energetisch zuiver water! Gevitaliseerd water is zuiver in de zin van ‘trillingsvrij’. Dit energetisch ‘zuivere’ water wordt door drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en organen/orgaansystemen. Door de ‘wisselwerking’ van het fysieke lichaam en de energielichamen werkt deze zuivering in de aura door. 

 

Threewells

Natuurlijk Voedingssupplementen met een spirituele missie.

 

Het nieuwe ademen

Als er één boek over de ademhaling is dat je wilt lezen, is het Het Nieuwe Ademen, de langverwachte Nederlandse vertaling van het boek Breath, The New Science of a Lost Art.

Breath verscheen in mei 2020 en werd een instant wereldwijde bestseller. Niet zonder reden. De schrijver, journalist James Nestor, heeft er een meesterwerk van gemaakt. Nooit had hij gedacht een boek over ademhalen te schrijven. James een paar jaar terug: “Uh, dat doen we toch automatisch en de hele dag, wat kan daar nu interessant aan zijn?”. James nu: “Niets zo fascinerend als de adem!”.

Contact