Anneloes

van Hamburg

Jaartraject ‘ik ben een andere jij’

Wil je stappen maken in bewust zijn die je nooit had durven dromen, die echt compleet buiten je comfort zone liggen en wil je samen met anderen krachtige velden creëren en magie beleven?

Heb je al zo veel  (spirituele) ervaring/kennis en kunde in je rugzak maar voel je je diep van binnen toch niet helemaal vrij? Wil je jouw ware mens-zijn weer tot leven laten komen in deze nieuwe tijd? 

Wil nu écht eens handen en voeten geven aan je verlangens om te ondernemen, of echt gaan gaan staan voor je unieke  gaven en talent? Samen creeren we ongekende mogelijkheden door je te bevrijden van de gemanipuleerde realiteit. Samen creeren we een heel krachtig en zuiver vrij veld. 

Je gaat ontdekken wat het leven werkelijk van je wil, in plaats van wat jij van het leven wilt. Het zet je aan tot het maken van keuzes die je wellicht eng vindt, maar waarvan je voelt dat je ze moet maken om in vrijheid te leven. Het brengt je meer licht door simpelweg écht aanwezig te zijn zodat je steeds meer transmissie tot op celniveau kunt gaan ervaren, want de huidige tijd vraagt juist om meer opening in stoffelijke lagen.

Jaartraject: ‘Ik ben een andere jij’

Wat gaan we doen en wat brengt het je? We gaan een wonderlijke reis maken waarbij we 8x live samen komen.

Geen vastliggend programma, geen doel te behalen, geen plan, geen methodiek….

Wat dan wel?

Een unieke co-creatie, verbinden in aanwezigheid, je oorspronkelijkheid weer her-inneren en vormgeven. 

Ontdekken, ervaren, verwonderen, verdiepen, verlichten en verbinden, zonder oordeel vanuit het hogere hart. We volgen de hogere energie en laten ons dragen en voeden. Multidimensionaal aanwezig zijn met ons lichtlichaam en zo een sprong maken in het onbekende, overgave en een avontuur in (eenheids)bewustzijn. Dat wat al in jou aan het ontwaken is. 

We zijn in essentie multidimensionale vrije wezens in uitwisseling met vrije velden, planeten en andere vrije mensen. We creëren samen een magnetisch vrij veld wat je voedt met vrije informatie in plaats van gestuurde informatie binnen de huidige structuren. Vrije informatie maakt je geest vrij van programmeringen en conditionering zodat je je ware essentie kunt leven, in waarheid!

Training nieuwe wereld

Je ontvangt op jouw moment een individuele sessie, we werken met heart songs, de verbonden ademhaling, muziek, kristallen (inclusief persoonlijk cadeau) hogere intelligenties en zo nog veel meer.

We activeren de nieuwe wereldcodes, ontmoeten elkaar in nieuwe energie en gaan vanuit jouw diepste wezen samen 1 bijeenkomst begeleiden. 

Ik deel mijn 25 jaar ervaring in lichtwerk met je en laat je vooral heel veel ervaren en bewust worden zodat je het je op jouw unieke manier eigen kunt maken. Een bijzonder en ongekende ervaring, dat beloof ik je.

Je trilling verhogen is een misvatting die je niet verder brengt en je juist laat blijven ronddraaien in cirkels, je als het ware gevangen houdt. Het gaat juist om vertragen en verdiepen.

Nieuwe(tijd) ideeën in oude concepten willen neerzetten werk niet… en dat heeft weerslag op diepere lagen en oude structuren in jezelf. De kracht zit in ‘m in naar buiten treden op JOUW manier en jouw gaven en talent leven is het nieuwe kosmische diploma!

Thema’s die we gaan activeren zijn:

Zelfliefde, leiderschap, lichaamsbewustzijn & adem (opent diepere gevoelslagen en wereld / de ander waarnemen via lichaam) zelfrealisatie, lef & positionering (naar buiten brengen op eigen unieke wijze) en ontwikkelen van een gezond egocentrisme. Hoe word je dienstbaar in de nieuwe wereld, de gouden eeuw? Hoe word je gevoed vanuit ander bewust zijn?

Wat heb je nodig om te ontwaken van de Christusmens die je bent en om je te openen voor aanmaak van de gouden energiestroom? Ontwikkeling in licht kan letterlijk pijn doen. De Gouden stroom van energie kun je het beste ontvangen in een schoon lichaam met een schone geest. Deze gouden energie is door G o d gegeven en gaat door het hele hormonale systeem. Je maakt dan contact met ware magie.

Concreet bestaat het traject uit:

Meld je aan

Het jaartraject start in september 2023 bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers. Nog 1 plekje! 

Het jaartraject start in januari 2024 bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, data volgen nog. 

Interesse en ontdekken of we een match zijn? Neem contact met me op voor een gratis kennismaking!

Jouw investering: € 1.695 (betalen in termijnen is mogelijk)