Anneloes

van Hamburg

De 5 stappen voor een liefdevol leven in het Watermantijdperk

De tijden zijn duidelijk aan het veranderen en we maken als mensheid grote ontwikkelingen door. We merken dat om ons heen maar ook aan en in onszelf. We bevinden ons in de bijzondere overgang van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk, de overgang naar een nieuw sterrenjaar. Ook zijn er op dit moment nog een aantal andere grote kosmische cycli die eindigen en weer opnieuw beginnen. De overgang naar het Watermantijdperk is voor ons het duidelijkst voelbaar en heeft de meeste impact in ons dagelijkse leven.

Onze aarde draait in een cyclus van 12 maanden rond de zon. Ook de zon doorloopt een cyclus door het melkwegstelsel en zo’n cyclus duurt 26.000 jaar, een sterrenjaar of zonnejaar genoemd. Elke maand hierbij duurt dus ongeveer 2165 jaar en dat noemen we een tijdperk. Het begin van het Vissentijdperk werd 2000 jaar geleden ingeleid met waarden en normen die golden voor dat tijdperk. We bevinden ons nu in de overgang naar het Watermantijdperk en we zullen dus onze waarden en normen moeten gaan aanpassen.

Verschil tussen het Vissen- en Watermantijdperk

Het Vissentijdperk is een tijdperk van karma, oorzaak en gevolg.  Het is leren door lijden, het gevoel van tekort en het proces van individualisering. Het Vissentijdperk heeft gezorgd voor veel ontwikkelingen op het gebied van materie, economie en welvaart, met onder andere als gevolg (misbruik van) macht, geld, hebzucht, jaloezie en onderdrukking. Je kunt dit tijdperk een kosmische winter noemen. Ontwikkelingen vanuit dit tijdperk kunnen ons in het huidige tijdperk verzwakken, net zoals omgevingsstraling en bewerkt voedsel.

Het Watermantijdperk, de kosmische zomer,  is een tijdperk van universeel licht en  liefde, bezieling, het hart, overvloed, ontwikkelen van bewustzijn, energie, eenheid, ontwikkeling van de geest en de kosmische mens. In dit tijdperk hebben we de beschikking over een 13-voudig bewustzijn, verbonden aan 13 chakra’s. (voorheen 7)  Dit is een hele belangrijke stap in de ontwikkeling van de kosmische mens.

Wat betekent dit voor jouw leven?

Iedere overgang zorgt voor chaos, zo ook de overgang van een tijdperk. Methoden die voorheen prima voor  je werkte verliezen nu hun kracht. Niet alleen op macro niveau, maar juist ook op micro niveau, in jou dus. Je zult vaker je vraagtekens bij iets gaan zetten en  je bewust worden van dingen die je niet eerder opvielen. Vanaf nu kun je moeilijkheden op een andere manier oplossen, zonder al te veel strijd, maar meer in liefde. Je zult je meer verbonden gaan voelen met jezelf en met de wereld om je heen. Je zult meer vanuit je hart gaan leven, waardoor je andere keuzes gaat maken. Kortom, vele kleine en grotere veranderingen.

De 5  stappen

Iedere keer als je een probleem of een klacht tegenkomt in je leven kun je er voor kiezen om deze 5 stappen toe te gaan passen. Deze stappen ondersteunen je om het probleem of klacht op een wijze op te lossen die past bij het Watermantijdperk: in liefde.

5-Stappen

Herkennen van wat zich aandient in je leven verruimt je bewustzijn. Een thema blijft zich herhalen tot het opgelost wordt op een dieper niveau. Door alles wat zich aandient in je leven toe te laten zonder verzet of weerstand zet je een belangrijke stap. Alles mag er zijn, zelfs als je het iets is wat je liever niet wilt (voelen). Juist dan! Accepteer dat het er is, dat betekent dat je erbij kunt blijven zonder dat je jezelf  erin hoeft te verliezen. Je verbindt je ermee door je hart open te stellen en er liefde naar toe te sturen. Gewoon door intentie. Daarna kun je het loslaten door je aandacht op andere dingen te richten. Je zult merken dat er een ontwikkeling ontstaat die helend en bevrijdend werkt.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Leven in de nieuwe wereld

Anneloes van Hamburg

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Ik werk alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding, tot diep in het fysieke lichaam.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis.

Lees meer over mij >>