Anneloes

van Hamburg

Samen op avontuur 1-op-1 traject

Het is tijd om  je subtiele ego los te laten op weg naar een kosmisch bewust mens. Ik bied je de veiligheid om  (onbewuste) maskers te laten vallen, oude patronen definitief te doorbreken en in overgave te gaan. We gaan communiceren op een manier die weinig woorden of uitleg nodig heeft vanuit verbondenheid en aanwezig zijn. 

Ik bied je een plek om een enorme sprong in bewustzijn te maken, om poorten te openen en je te bevrijden van (oeroude) ballast. Een plek om vanuit waarheid te leven, te verzachten en te openen. Een plek om te ontwaken en te verbinden. 

Leer surfen op de golven van hogere energie, laat je begeleiden door wezens van licht vanuit andere dimensies, door hogere intelligenties.  Ontwikkelen in licht is van binnen naar buiten, je weer herinneren waar je oorsprong ligt en hoe je dit -hier en nu- vorm mag geven, mag manifesteren.

Inclusief 1-op-1 traject: ‘Ik Ben’

Er gaat een wereld voor je open en tijdens iedere sessie zal blijken wat zich aandient, wat er aangeraakte mag worden. Bewustzijnsvelden worden geopend en en je diepste wezen wordt geactiveerd. We werken aan het openen van andere bewustzijnslagen van jezelf en kijken ook hoe dit te integreren in je leven en/of werk.

Het kosmisch veld is momenteel heel open om te werken met ons energetisch lichaam waar ons fysieke lichaam op reageert en verdiept in frequentie, zodat je steeds ruimere energievelden kunt ontvangen. Het openen van het hogere hart, het bewust zijn dat wij allen één zijn. 

Word bewust van jezelf en de wereld om je heen

Concreet bestaat het traject uit:

* bij een traject van 3+ maanden zijn 3 live sessies en 2 healing sessies op afstand inbegrepen.

** bij een traject van 6+ maanden zijn 6 live sessies en 3 healing sessies op afstand, en 2 online sessies inbegrepen. 

Vraag een proefsessie aan

Velen gingen je al voor de afgelopen jaren, next level lichtwerk, meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom om je volledige potentieel te leven.

Vind je het (te) spannend direct een grotere investering te doen en wil je het liever eerst ervaren? Boek de eerste sessie als proefsessie en beslis daarna of je het heel traject wil volgen, no strings attached. Kijk bij tarieven voor de mogelijkheden.