Droom

Droom neemt je mee op een ontdekkingsreis in jezelf. Vraag je af, of je jezelf gevangen houd in de bestaande kaders en of dat je daar doorheen wilt breken. Durf je te dromen zonder enige begrenzing? Droom is als ‘niets is wat het lijkt’ en ‘alles is wat het is’. Ze laat je je eigen dromen leven, vanuit je hart. Droom verbindt je met je een onzichtbare wereld en geeft je vleugels, ze laat je je eigen waarheid leven. Droom geeft je de mogelijkheid een sprong in je bewustzijn te maken en laat je meer vrijheid creëren om je dromen uit te laten komen.

 

Code 8 – 1 – 8 – 2

 

Wat zijn lichtcodes?

Lichtcodes, een samenkomst van frequenties van licht die je naar de kern brengen, daar waar het echt om gaat. Ze spreken de taal van je hart en van je ziel. Ze communiceren met je via je gevoel. De codes zorgen voor balans en ontspanning. Ze verbinden je met je hart en met je kracht. Lichtcodes laten je ontwaken en ze creëren meer bewustzijn. Hoe vaker je er mee werkt hoe meer ze gaan leven voor je. Door het activeren van een van de codes activeer je of stuur je gecodeerd licht in en om je lichaam wat je direct informatie, kennis en heling brengt. Je activeert de code door er naar te kijken/de tekst te lezen en/of de cijfercode in je op te nemen. 

Iedere ziekte of klacht is in beginsel geblokkeerd bewustzijn, een combinatie van frequenties en energie. Het verruimen en ontwikkelen van bewustzijn is dus de sleutel om deze geblokkeerde energie stromend te maken en te kunnen (beginnen met) helen. Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld om je te raken op een dieper niveau, je in verbinding te brengen met je ware zelf. Ze openen je hart en laten je energie stromen, moeiteloos.

 

 

Contact