Verbonden ademwerk

De verbonden ademhaling is een ademhaling zonder pauze tussen in- en uitademing. Het is een reset voor je hele (ademhalings)systeem en het  maakt contact met de informatie  opgeslagen  in je onderbewuste. Tijdens een ademsessie wordt er veel aangeraakt; vastgezette emoties, stress, onverwerkt trauma, fysieke blokkade’s, herinneringen etc. Alles wat in beweging komt mag intergreren in je systeem, zacht en liefdevol. 

Onze trauma’s slaan zich op als een energiepatroon  in ons lichaam en brein. Het proces van loslaten van trauma is eigenlijk het proces van integreren; we moeten het voelen om het te kunnen integreren. Een trauma is nl niets anders dan een niet geïntegreerde emotionele lading. Pas als we dit inzicht hebben  kunnen we ernaar handelen en helen.

Lichtkracht van nu

De lichtkracht van ons huidige tijdperk zorgt voor verdieping en verandering van ons lichaam, ons besef (van tijd en ruimte) en in ons bewust zijn. Ons bewust zijn verschuift naar een andere, verdiepende trilling waardoor er naast de gebruikelijke chakra’s ook nieuwe chakra’s geactiveerd (kunnen) worden. De milt en de thymus zijn belangrijke chakra’s voor het verhoogde immuunsysteem en het zenuwstelsel bij de ontwikkeling naar een kosmisch mens. Een kosmisch mens leeft vanuit zijn hogere wil via de hypofyse, is zich bewust dat alles één is en wil ook bijdragen aan dat grotere plan. Ook wel Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn genoemd. Een kosmisch mens is zich bewust van de goddelijke vonk in zichzelf en zjin innerlijk weten, dat alle kennis in ons huist. Een kosmisch mens leeft zijn eigen-wijsheid. Hierdoor groeit de creatiekracht en nemen de geestelijke vermogens toe.