Anneloes

van Hamburg

VIP Mentor traject

1 op 1 met Anneloes

In 9+ maanden tijd een mega transformatie, waarin je je vrij gaat maken van alles wat van buitenaf in deze realiteit gemanipuleerd is. Je gaat de nieuwe wereld laten zien wie je écht bent, vanuit jouw oorspronkelijkheid en je ontvangt alles wat je nodig hebt om werkelijk vrij en licht te kunnen leven. Je gaat daardoor next level creëren in leven en in je werk of ondernemerschap. Het hele traject is inclusief exclusieve proces begeleiding.

Ben je klaar voor een mega transformatie, een complete reset in jouw ware zelf op weg naar een kosmisch mens? Ik bied je de veiligheid om  (onbewuste) maskers te laten vallen, oude patronen definitief te doorbreken en in overgave te gaan.

transformatie naar een leven in de nieuwe wereld

Inclusief 1-op-1 traject

Laat ik maar meteen duidelijk zijn: werken aan jezelf en vrij & licht leven zijn twee verschillende dingen! 

Je wordt pas écht vrij als je nieuwe stoffelijke lagen opent en je bevrijdt van (oer)oude lasten. Als je informatie uit je cellen tot leven wekt, als je gaat voelen dat je het leven bent

De vraag is namelijk niet wat jij van het leven wilt maar wat het leven van jou wil.

Wil je je dromen laten uitkomen, een boost in jouw werkzaamheden of ondernemerschap en je volledige potentieel leven? Ik bied je een plek om een enorme sprong in bewustzijn te maken, om poorten te openen en je te bevrijden van (oeroude) ballast. Een plek om vanuit waarheid te leven, te verzachten en te openen. Een plek om te ontwaken en te verbinden. 

Ben je bereid om in jezelf te investeren dan is een VIP-mentor traject echt iets voor jou. Dit is jouw kans om inclusief met mij te werken, en volledig te gaan voor een vrij en licht leven.

Het hele VIP-mentor traject is afgestemd op JOU, ik ben er voor jou en speel in op jouw situatie, verlangens, uitdaging en behoefte. En dat negen maanden lang! Let wel, een mentor is geen coach, ik breng je niet van A naar B maar van A naar Z. Next level dus.

Ik heb 25 jaar ervaring in transformatieprocessen, healing & energetisch-lichtwerk. Ik neem je direct mee de diepte in, Wat ik samen met je in beweging zet is magisch. Je gaat  niet alleen voorbij je comfortzone, je gaat dingen ervaren (in jezelf ) waarvan je het bestaan nog niet wist.

Ik laat je ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent én hoe je een vrij en (ver)licht leven kunt leiden terwijl je jouw bijzonder gaven in de nieuwe wereld brengt. Moeiteloos.

Herken je dit?

Je loopt ondanks al je harde werken aan jezelf toch steeds weer tegen hetzelfde aan. En hoe goed heel veel dingen ook in je leven gaan, je voelt diep van binnen een sterk verlangen naar echte vrijheid.

Je herkent jezelf niet (meer) in de mensen of wereld om je heen en raakt daardoor ook het contact met anderen kwijt. Je voelt je vaak tegenkrachten en kan de vinger niet leggen op wat dat is of hoe je dat kunt veranderen, maar je voelt wel dat het je belemmert.

Je raakt gefrustreerd, of erger gedeprimeerd van dat het je niet lukt om je vrij en blij te voelen, want je doet er toch alles aan. 

Je wilt jezelf laten zien of (gaan) ondernemen, maar voelt je in een spagaat tussen de oude en nieuwe wereld. Je vraagt je af hoe je je staande houdt in deze realiteit terwijl je ontwaakt in een nieuwe?

Je wilt je blij en vrij voelen, meer geluk in je leven én in werk of onderneming, maar HOE dan?

Stel je eens voor over 9+ maanden: 

Ziet je leven er heel anders uit, namelijk vrijer en lichter, bevrijdt van alle (spirituele) afleiding die je gevangen houdt in deze gemanipuleerde realiteit. Een echte wedergeboorte dus. 

Je gaat steeds meer licht  ontvangen waardoor het licht brengen, gewoon door aanwezig te zijn. Je ontdekt je ware zelf  los van het paradigma van de huidige ‘oude’ wereld. We verfijnen je structuren op alle niveaus, zodat je kunt samenvallen met dat wat is. 

Je gaat anders kijken, voelen en daardoor andere keuzes maken, vanuit eenheid en liefde. Je voelt je meer verbonden met ‘dat wat is’ en kan dit ook in het dagelijkse leven integreren, in welke rol dan ook. 

Ga je al je wijsheid delen met de (nieuwe) wereld, gewoon doordat je er écht bent! Je gaat ondernemen als je dat wilt, of op een andere manier je bijdrage leveren en de harten van anderen raken.

Je voelt je gelukkiger, gezonder en vooral meer ontspannen omdat aanwezig zijn je doel geworden is in je leven. Punt.

Training nieuwe wereld

Wat anderen hebben ervaren:

“Wat een reis ben ik aan het maken, na al het zoeken en proberen had ik de moed al bijna opgegeven, tot ik jou ontdekte…ik kan niet beginnen met te beschrijven hoe alles op gang kwam en als vanzelf ging. Ik dank je uit de grond van mijn hart.  liefs van josé”

“Er is mij door de jaren heen heel veel aangereikt en ik heb veel innerlijk werk gedaan, maar toch voelde ik me nooit helemaal mezelf. Ik had een diepe wens om voor mezelf te beginnen maar ook dat kwam toch nooit goed van de grond. Onze samenwerking heeft mij diep geraakt, het was zo intens zuiver dat raakt me iedere keer weer als er aan terugdenk. Ik kon niet anders meer dan loslaten, of laten dragen zoals jij dat noemt, en mezelf laten zien. Ik ben super gelukkig als zelfstandige nu en maak nog mooiere creaties dan dat ik al deed. Dank je wel Anneloes. Liefs Paula”

“Ik had er eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen meer in, ik vond het vooral een worsteling in deze wereld vaak, maar belde je op advies van mijn vriendin toch een keer op. Je nam alle tijd voor me, alleen dat al was heel fijn omdat ik daardoor ook direct al wat meer kon voelen dan voorheen. Om een lang verhaal kort te maken, ik herken mezelf niet meer terug. Het proces heeft even tijd nodig gehad, maar jij bleef zo vol vertrouwen dat ik daar op mee kon liften. Mijn leven ziet er echt heel anders uit nu, ik voel me echt bevrijd, ik kan het niet anders noemen. Ik ben zelfs anderen gaan begeleiden, wat mij enorm voed zoals je zei en ik heb weer houvast in deze (nieuwe) wereld. Zo fijn. Groet Edwin” 

Concreet bestaat het traject uit:

            Werk met mij en er gaat een nieuwe wereld voor je open!

Velen gingen je al voor in het proces van bevrijding; je weer herinneren dat je een vrij mens bent. Dit zorg voor meer gezondheid, meer energie, meer verbondenheid, overvloed, maar vooral heel veel vrijheid en geestelijke rijkdom. 

Leer surfen op de golven van hogere energie, laat je begeleiden door wezens van licht vanuit andere dimensies, door hogere intelligenties.  Ontwikkelen in licht is van binnen naar buiten, je weer herinneren waar je oorsprong ligt en hoe je dit -hier en nu- vorm mag geven, mag manifesteren. 

Ik ondersteun je graag in jouw proces en deel mijn 25 jaar ervaring in lichtwerk met je. Ik neem je direct mee op reis en wat we samen in beweging zetten is magisch. Je gaat  niet alleen voorbij je comfortzone, je gaat dingen ervaren (in jezelf ) waarvan je het bestaan nog niet wist. Ik ontmoet je graag in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jouw investering (9+ maanden): € 4.995 (betalen in termijnen is mogelijk)