Anneloes

van Hamburg

Anneloes van Hamburg

Voor de bewuste mens  die ontwaakt in de nieuwe wereld en écht wil gaan voor een licht en vrij leven!

 

25 Jaar ervaring

Ik heb 25 jaar ervaring in transformatieprocessen, healing & energetisch-lichtwerk. Ik neem je direct mee op reis. Geen eindeloze uitleg, methodes of technieken. We gaan meteen de diepte in.

Magische verbindingen

Wat ik samen met je in beweging zet is magisch. Je gaat  niet alleen voorbij je comfortzone, je gaat dingen ervaren (in jezelf ) waarvan je het bestaan nog niet wist. Next level dus.

Vrij en (ver)licht leven

Ik laat je ervaren dat je een multidimensionaal wezen bent én hoe je een vrij en (ver)licht leven kunt leiden terwijl je jouw bijzonder gaven in de nieuwe wereld brengt. Moeiteloos.

Ik hoef je niets meer uit te leggen, innerlijk werk is je tweede natuur. Bezield en spiritueel bedreven ben je, maar wat je nu meemaakt is veel groter dan dat. Er ontwaakt iets wat je nog niet eerder hebt ervaren….

WOW, hoe krachtig is dit en hoe pittig is het om daar helemaal bij te blijven, om écht Aanwezig te zijn. Steeds meer licht ontvouwt zich in jou, maar dat is  soms ook een pijnlijk en/of eenzaam proces waarbij al het oude (in jou) wordt afgebroken. Het proces van zelfrealisatie en verlichting, van de nieuwe mens in een nieuwe wereld. 

Ben je  zover om keuzes te maken die wellicht eng zijn maar waarvan je diep van binnen voelt dat je ze moet maken? Om je op diepere lagen écht vrij te voelen en om los te komen van onbegrepen klachten, tegenkrachten of oeroude (collectieve) structuren. 

Je gaat dan steeds meer licht  ontvangen waardoor het licht brengen, gewoon door aanwezig te zijn je doel in je leven wordt. Je ontdekt je ware zelf  los van het paradigma van de huidige ‘oude’ wereld. We verfijnen je structuren op alle niveaus, zodat je kunt samenvallen met dat wat is. 

Laat me je meenemen in de magische verbinding, een transmissie tot op celniveau, zodat je een vrij en (ver)licht leven kunt creëren. Ik ben namelijk een expert in het begeleiden van je ontwakingsproces; jouw wedergeboorte. 

Herken je dit?

Ik neem je mee in een magische verbinding 

Alles komt het op het juiste moment en alles heeft zijn waarde in het proces.  Maar uiteindelijk wordt al het oude in ons toch afgebroken op weg naar de nieuwe (oorspronkelijke!) mens in een nieuwe wereld, een nieuwe aarde en zal alles samen vallen; dat is eenheidsbewustzijn. 

 

Na het traject:

“Je zou me een moderne monnik kunnen noemen”

Over Anneloes

Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, het hogere (goddelijke) licht en ik fungeer als een kanaal, als space-holder. Ik heb als multidimensionaal wezen behoefte aan plaatsen waar het het wereldse is weggevloeid en plaats maakt voor stilte, rust en geestelijk leven. Want zonder aardse ruis kom ik tot kosmische afstemming en verbinding, tot diep in het fysieke lichaam.

In deze stilte kan ik me verbinden met een universele woordeloosheid, die eigenlijk mijn taal is. Ik communiceer met de spaties tussen de woorden. Die adembenemende stilte heeft het grote mysterie in zich. Dat is mijn ware thuis. Je zou me dus een moderne monnik kunnen noemen.

Lichtwerk
Lichtwerk

Je ontvangt direct jouw gratis audio lichtreis. Jouw gegevens zijn veilig en je kunt je op ieder moment afmelden als je geen e-mails van mij meer wilt ontvangen.