Bewustzijnsontwikkeling

Bewustzijnsontwikkeling vindt plaats van binnen uit en is van invloed op je energieveld. Licht is bewustzijn en verlicht onbewuste delen die corresponderen met oude (ziels)pijn en  traumatische gebeurtenissen waar je liever niet meer aan herinnerd wil worden of ontwikkelingen die je niet bent aangegaan. Vanuit het huidige bewustzijn beschikt iedereen over de mogelijkheid deze onbewuste trauma’s en blokkades op te lossen, ontwikkelingen alsnog aan te gaan en zichzelf te helen. Bewustzijnsontwikkeling vindt plaats op diverse creatieniveaus zoals dualiteit, lichaam, ziel, eenheid en persoonlijkheid. 

Dualiteitsbewustzijn

Dualiteit  wordt zichtbaar en voelbaar  in  de 3de dimensie. Leef je vanuit angst of vanuit vertrouwen en liefde. Leven vanuit angst houdt in dat je een gebrek aan vertrouwen voor overvloed, vreugde en voldoening in leven en werk hebt.  Leven vanuit angst laat je leven vanuit lineair denken in verleden en toekomst. Angst om werkelijk te zijn wie je bent en een vervullend leven te leven.

Lichaamsbewustzijn

Fysieke klachten zijn een uitingsvorm van onderliggende problematiek. Het vermogen om de heelheid te herstellen is een aangeboren vermogen van alle levende mechanismes. Dat doe je door naast de nodige fysieke ondersteuning je bewustzijn te verruimen en je trillingsgetal (dimensie) te verhogen.

Zielsbewustzijn

Het zielsbewustzijn (hogere zelf) heeft een hogere dimensie, Op dit bewustzijnsniveau kun je de (onbewuste) oorzaak van je klacht  in je huidige of een van je vorige levens oplossen.

Eenheidsbewustzijn

Bewust zijn van eenheid heeft een hoge dimensie.  Op dit niveau kun je oorzaken van problemen oplossen  waar je het bestaan meestal niet van weet, zoals de afscheiding van het licht, de zielen oorsprong of de pijn die daaruit is voortgekomen, het ontstaan van het  wezenniveau, galactisch niveau en oertrauma’s.

Persoonlijkheid

Alle bewustzijnsniveaus komen samen in je persoonlijkheid (punt bij je navel) en behandelingen op dit niveau lossen blokkades op die je belemmeringen om in het nu te leven. Blokkades op dit niveau zijn zichtbaar in je levensmissie, je levensdoel. Doe je wat je echt leuk vindt in het leven ? Weet je wie je bent en wat je vanuit je hart wilt? Blokkades op dit niveau hebben over het algemeen een diepe impact op je leven. Denk hierbij aan angsten, overtuigingen, identificatie met ouders, cultuur, religie, projectie etc.

Collectief bewustzijn

Het collectieve bewustzijn bestaat uit energiestructuren, gevormd uit emoties en overtuigingen die door de gehele mensheid worden gedeeld. Het bestaat uit grove energie structuren met een lage(re) trillingsfrequentie (dimensie) en fijne energie structuren, met een hoge(re)trillingsfrequentie. In de lage structuren vind je emoties als angst, wanhoop, boosheid, agressie etc. In de hoge structuren vind je liefde, licht, vrijheid, vreugde etc. Iedereen draagt bij aan en reageert op het collectieve bewustzijn, of je er nu bewust van bent of niet.