Lichtcodes

Lichtcodes, een samenkomst van frequenties van licht die je naar de kern brengen, daar waar het echt om gaat. Ze spreken de taal van je hart en van je ziel. Ze communiceren met je via je gevoel. De codes zorgen voor balans en ontspanning. Ze verbinden je met je hart en met je kracht. Lichtcodes laten je ontwaken en ze creëren meer bewustzijn. Hoe vaker je er mee werkt hoe meer ze gaan leven voor je. Door het activeren van een van de codes activeer je of stuur je gecodeerd licht in en om je lichaam wat je direct informatie, kennis en heling brengt. Iedere ziekte of klacht is in beginsel geblokkeerd bewustzijn, een combinatie van frequenties en energie. Het verruimen en ontwikkelen van bewustzijn is dus de sleutel om deze geblokkeerde energie stromend te maken en te kunnen (beginnen met) helen. Lichtcodes, frequenties van licht, zijn bedoeld om je te raken op een dieper niveau, je in verbinding te brengen met je ware zelf. Ze openen je hart en laten je energie stromen, moeiteloos.

B2-5-Balans

Balans brengt je in een dieper contact met jezelf. Ze nodigt je uit om naar binnen te keren en je over te geven aan de stroom van het leven. Balans zorgt voor meer evenwicht in je mannelijke en vrouwelijke energie, de twee stromen van levensenergie die je dichter bij jezelf brengen. Balans laat je jezelf zien. Ze laat je zien wie je werkelijk bent vanuit je goddelijke kern en leert je alles wat bij jou hoort te voelen, te omarmen en te accepteren, in liefde. Balans is een krachtige energie die zorgt voor meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
Cijfercode: 3-7-1-8

 

Activeren Lichtcode

 

Je kunt een lichtcode gemakkelijk zelf activeren. Haal een keer diep adem en kijk voor ongeveer een minuut (of langer) naar de afbeelding. De code resoneert direct met het deel in jou dat hier verbinding mee maakt. Ze creëert ontspanning en bewustzijn zodat je zonder veel moeite je eigen ontwikkeling kunt volgen. Ze brengt je in een staat van ‘zijn’, aanwezig in het nu.

Je kunt de code iedere dag gebruiken voor zolang als je wilt. Je merkt vanzelf wanneer alle informatie door je systeem is opgenomen. Heeft de code ook een cijfer code? Dan spreek je de cijfers zoals ze los van elkaar geschreven zijn hardop uit. In totaal doe je dit drie keer.

Reacties

Je kunt voor, tijdens én de periode na het ontvangen van de code reacties hebben en resultaten op diverse niveaus gaan ervaren.  Zo kun je sterke lichamelijk sensaties ervaren (misselijkheid, branderige ogen, hoofdpijn e.d.), emoties voelen, beelden zien of juist heel subtiel iets ervaren. Soms komen de reacties pas later of op een manier die je niet had kunnen bedenken. Wat je ook ervaart, de informatie en de energie wordt altijd door je systeem herkend en opgenomen. Drink extra water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Met een code kun je zelf direct aan de slag, een overzicht van de beschikbare codes vind je hier.

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company