Anneloes van Hamburg (1970)

Sinds 1996 werk ik vanuit mijn eigen praktijk. Mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mijn werk gaan hand in hand, het is een samenspel. Het draagt de energie van betovering en multi dimensionaliteit waarbij mijn hart mijn kompas is. Ik ontvang kosmische energie en informatie en breng dit in begrijpelijke vorm naar buiten. Ik schep onbegrensde helende mogelijkheden en bied de mogelijkheid om een kwantumsprong in bewustzijn te maken. Ik werk enkel en alleen met de energie en lichtkracht van ons huidige tijdperk, fungeer als een kanaal en ik geef dit vorm via behandelingen en nieuwe energie codes.

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke (spirituele) ontwikkelingen, mijn leven en mijn werkzaamheden in de praktijk? Binnenkort kun je hier mijn blog met korte verhalen vinden.

 20150926_160055


Connie Bakker (1962)

Ik werk samen met Anneloes aan de website. Ik houd me bezig met de grafische bewerking van de foto’s, het maken van kaarten van de codes, en het redigeren van de tekst. Ik ken Anneloes nu zo’n twee jaar en vind het bijzonder wat ze bij anderen en zeker bij mij heeft bewerkstelligd. Ik ben aan het ontdekken en aan het ervaren waar mijn hart ligt. Ik zal in de toekomst ook op andere vlakken de werkzaamheden gaan ondersteunen.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company