Behandelingen

Behandelingen (op afstand) zijn diepgaande processen om onverwerkte of onbewuste trauma’s, blokkades of belemmeringen op te lossen en je dicht bij jezelf te brengen. Gezondheid is gebaseerd op balans en bewustzijn tot in iedere cel van je lichaam.  Ziektes en klachten geven inzicht in je blokkades en andere belemmeringen op je ontwikkelingsweg. Helen doe je door je bewustzijn te verruimen. Dat houdt in dat alles wat zich aandient in je leven er helemaal mag zijn.  Leven in overgave, vanuit je hart. Zijn wie je werkelijk bent en je plek op aarde volledig innemen. Genezen doe je vervolgens door, waar nodig,  lichamelijk te behandelen (regulier en/of alternatief), evenwichtig te eten, te bewegen en je tekorten aan te vullen.

Lichtkracht van nu

Klachten, problemen en blokkades oplossen op het aller diepste niveau vraag om een goede samenwerking met je blauwdruk, of beter gezegd met alle lagen van je blauwdruk. Iedereen weet dat een snijwondje vanzelf heelt, daar zorgt een deel van je blauwdruk voor, een lichtlaag van je aura. Vaak zijn problemen veel ingewikkelder om zelf op te lossen en wordt een therapie ingezet die werkt op een van de lagen van je blauwdruk, je DNA. Deze laag van je blauwdruk heeft een andere (lagere) trilling dan de diepere lagen van je blauwdruk. Verschijnselen of symptomen zullen daardoor vaak (tijdelijk) verdwijnen maar het oorspronkelijke probleem dat zich in de diepere lagen van je blauwdruk (hogere trilling) bevindt is nog niet opgelost. Werken met de lichtkracht van ons huidige tijdperk zorgt voor heling op het aller diepste niveau, op de laag van je blauwdruk. Daar waar het probleem is ontstaan en werkt vanuit deze diepere lagen in op de laag van je DNA. Je verhoogt je trillingsgetal en je komt weer in contact met wie je werkelijk bent, met de bron vanwaar uit alles is ontstaan. Je kunt gemakkelijker je eigen ontwikkelingen volgen en je groeit in licht. Precies zoals het bedoeld is.

Overzicht

Iedere code en behandeling bevat specifieke informatie waardoor het werkzaam is op een bepaalde thematiek, probleem, klacht of vraag.  Je hele systeem wordt door de behandeling in beweging gezet waardoor ontwikkelingen op gang komen. In dit schema bied ik je een overzicht van de diverse mogelijkheden rondom behandelingen. Ik geef je, als je dat wenst, graag persoonlijk advies. Geheel vrijblijvend. Met een code kun je zelf direct aan de slag, een overzicht van de beschikbare codes vind je hier. Een (afstands-)behandeling is uitgebreider en diepgaander op jouw specifieke problematiek gericht.

Waar is het ontstaan?

Behandelingen richten zich op de wortel van je probleem, daar waar het ooit ontstaan is. We werken door de diepere (meestal onbewuste) lagen heen. Door me je probleem of klacht voor te leggen voel ik in wat zich aandient voor behandeling.  Ik richt me niet op verklaringen maar op het oplossen en helen van het probleem of de klachten. Ik fungeer als kanaal waardoor hogere energie het werk kan doen.

 

 

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company