Wat kost het?

  • Behandeling € 85 inclusief nazorg. Wil je alleen een nieuwe energie code? Dan kun je de code bij mij aanvragen na inschrijven voor de nieuwsbrief.
  • Cursus ‘inwijding nieuwe energie en bewustzijnsontwikkeing’ (dagdeel) € 65.

Tarieven zijn inclusief 21% BTW en gelden vanaf 1 januari 2019. Behandelingen worden op afstand, telefonisch of in Zaltbommel gegeven.

Overgave

Overgave is het sleutelwoord bij iedere behandeling, een onbewust proces. Soms is de weerstand onbewust groot en heeft je systeem meer tijd nodig om tot overgave te komen. Ik kan niets forceren, noch versnellen. Alles heeft zijn eigen tijd en tempo. Mensen met chronische klachten en ziekten hebben meer behandelingen nodig om zo tot een verruimd bewustzijn te komen, onbewuste angsten op te lossen en verder te kunnen. Helen is een persoonlijk proces, alleen jij kunt jezelf helen en genezen.  Ik richt me niet op verklaringen maar op het oplossen en helen van het probleem of de klachten. Ik fungeer als kanaal waardoor hogere energie het werk kan doen.

Tijd

Het vermogen om te healen, de heelheid te herstellen is een aangeboren vermogen van alle levende mechanismes. Is je klacht of probleem ernstig en/of chronisch dan heeft je systeem meer tijd nodig om te resetten en te herstellen. Soms duurt het dan even voordat je je bewust wordt van verandering en ontwikkeling.  De behandelingen zijn geen tovertruc. Er is heel veel mogelijk maar het kost tijd om door ontwikkelingen te gaan. Na iedere behandeling heeft je systeem minstens twee weken nodig om alle nieuwe informatie rondom het thema in zich op te nemen, te downloaden zeg maar. Meestal is er direct na de behandeling al (veel) resultaat voelbaar. Het is echter van belang om te weten dat deze nieuwe informatie zich in je systeem gaat integreren, de juiste plek gaat zoeken. Dit duurt enkele maanden.

Nazorg

Een behandeling zet veel in beweging, je persoonlijke proces komt (verder) op gang, je lichaam gaat reageren, je bewustzijn verandert. Soms kom je confronterende of moeilijke ontwikkelingen tegen of loop je vast in een ontwikkeling door onbewuste angsten. Je kunt hierbij gebruik maken van mijn begeleiding en nazorg door een bericht te sturen! Ontwikkelen vindt grotendeels op onbewust niveau plaats waardoor er meestal geen uitleg mogelijk is. In de meeste situaties is een code voldoende om de ontwikkeling weer stromend te maken.

En hoe dan verder?

Een verruimd bewustzijn houdt automatisch in dat je nieuwe overtuigingen en (gezondere) keuzes gaat maken in je leven én in je werk. Hierbij kan een behandeling en/of een code een goede ondersteuning zijn. Het 13-voudig bewustzijn geeft mooie handvatten voor je persoonlijke bewustzijnsontwikkeling en groei. Daarnaast is het belangrijk om je levenswijze aan te passen aan je nieuwe situatie en je lichaam te ondersteunen met dat wat het nodig heeft. Ik bied de cursus ‘inwijding in de nieuwe energie en bewustzijn ontwikkeling‘ in de praktijk aan.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company