Jonge helden –> nieuwe leiders

Om de wereld te veranderen is eigenlijk niet veel nodig. Eén originele gedachte, één iemand die niet in de vast gestelde patronen denkt. Het probleem kan namelijk onmogelijk onderdeel zijn van de oplossing.

Ben jij daar klaar voor?

Voel jij de inspiratie in jou om de verandering te zijn? Om je verlangen te leven? Zonder weten hoe of wat dan precies? Voel jij de behoefte om samen met anderen vanuit nieuwe waarden en normen te leven? Met nieuwe spelregels gebaseerd op gelijkwaardigheid? Om samen te bouwen aan een nieuwe wereld vanuit een ander/nieuw perspectief?

Wat is het belang van perceptie in ons denken, van hoe je iets ervaart en beoordeelt? De aandacht gaat binnen het huidige systeemdenken uit naar de logica, terwijl het draait om perceptie. Perceptie bepaalt namelijk je emotie en je emotie bepaalt je actie! Hoe kunnen we ons perceptie denken verbeteren?

Vragen die daarbij relevant zijn, zijn voorbeeld vragen als: Wat is geluk? Geluk zit in het leven van je verlangen, van wat je ten diepste van binnen wilt en bent. Welke rol spelen je immuunsysteem en je brein in je levensgeluk?

Maar ook: Wat is bewust zijn en wie of wat regelt jouw leven eigenlijk? Wat is autonomie en welke koers zet jij uit? Wat is jouw bijdrage in het geheel? Daarbij staat vooral het ontwikkelen van soft skills centaal, zoals je verbinden met de ander en samen (waarde) creëren, zijn dé skills die nodig zijn voor verandering en succes in de 21e eeuw.

En last but zeker niet least, the gift of giving. Als we iets goeds doen voor een ander, wanneer we ons écht verbinden met een ander dan treed er een verbazingwekkend, wonderlijk mooi systeem in werking.

Zolang we niet leren hoe je het ijs in je hart kunt laten smelten, zal de wereld niet veranderen, aldus Angaangaq, sjamaan uit Groenland.

Praktisch en kosten

De kracht en de verandering zit ‘m in de herhaling en de continuïteit waardoor er nieuwe verbindingen worden gelegd. Vandaar dat creatiecirkels een doorlopend karakter hebben. Deze module is speciaal bedoeld voor jongeren en jong volwassenen
Je meldt je aan voor het gehele jaar en je neemt deel op de momenten dat het jou uitkomt.

We creëren samen nieuwe onbegrensde mogelijkheden. Er is geen vast programma, we maken weinig tot geen gebruik van methodes, we gaan namelijk voorbij aan de bestaande systemen en de focus ligt op ZIJN. We surfen op de golven van de tijd en beginnen 2020 met, en vanaf dat, wat zich aandient.

Je bent meer dan welkom!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company