Creatiecirkels zelfrealisatie 2020

Creatiecirkels werken vanuit verbinding, échte verbinding, wat nodig is om een nieuwe wereld te kunnen creëren. Een wereld met gelijkwaardige spelregels en respect voor alles wat leeft op onze planeet. Een wereld waarin je kunt leven vanuit ware ontspanning en kunt zijn wie je werkelijk bent. Een wereld waarin onze kinderen gezond en in overvloed kunnen opgroeien en onze jongeren zich kunnen ontwikkelen tot autonome, (zelf) bewuste mensen die hun talenten gebruiken. Een wereld van financiele welvaart  en mogelijkheden voor iedereen.

Volg je natuur

Onze natuur is zo dat we (intieme) verbindingen met elkaar kunnen maken en die ook simpelweg nodig hebben om gezond te blijven en ons te kunnen ontwikkelen. Om te kunnen groeien en om onze potentie te leven. Niet alleen als mens maar ook als mensheid wat simpelweg de enige weg is om die nieuwe wereld te kunnen creëren vanuit meer bewustzijn. Wij zijn namelijk zelf de verandering.

Wil jij ook gaan leven, leren en werken in een nieuwe wereld, vanuit een ander bewust zijn? Vanuit verbindende intelligentie (VQ) en meer gezondheid? Doe dan mee aan één van de creatiecirkels:  interactieve, inspirerende maar vooral verbindende bijeenkomsten met gelijkgestemden.

Er zijn drie instapmogelijkheden, drie modules, van basis, via een vervolg naar verdieping. Maar dat is natuurlijk steeds weer opnieuw een keuze die je zelf maakt. Het  is aan te raden te kiezen voor de module die het meest aansluit bij waar je nu staat in bewustzijn. Bewustzijns ontwikkeling komt van binnen uit en heeft zijn eigen tijd en tempo. Deze drie modules  leiden in deze volgorde tot die andere, nieuwe wereld.

De modules:

1. reality check > who runs your show?

Wat werkelijkheid is en wie we werkelijk zijn, moet slechts door je eigen wezen worden vastgesteld. En om de werkelijkheid te begrijpen is het nodig om na te denken, te bespiegelen. En voor bespiegeling biedt de heersende levensstijl geen tijd; dus gebruiken we de aan ons opgedrongen definitie van de werkelijkheid van iemand anders.

Bewustwording op wat je gelooft, wat je dagelijkse doen en laten stuurt.  Cognitieve dissonantie en beinvloeding. Wat zijn je afleidingen, je angsten en andere redenen die je afhouden van je levenstaak, het volgen van je hart of het zijn wie je werkelijk bent. Kortom, het ontwikkelen van een bewuste geest.

2. be aware > practice as you preach

Je bewuste geest geeft toegang tot een hoger bewust zijn en opent nieuwe lagen van bewust zijn.  We laten dit rijpen zodat het leidt tot  persoonlijke daden. Van denken en voelen naar doen dus. Eerst individueel en dan in zich vormende groepjes, praktisch en concreet zodat je het kunt gaan intergereren in je leven (en werk).

Verder werken we aan het reinigen van oude infiltraties in je brein en verruimen van het hartsbewustzijn. De sleutels naar een nieuwe wereld. Kortom, bewuste keuzes maken en je op die manier verbinden met die nieuwe wereld.

3. self-awareness > it takes two

Je bewust zijn verruimen is je potentieel leven, zijn wie je werkelijk bent. Je creatiekracht neemt toe en je kunt lagere energieën makkelijk omzetten naar hogere energieën. Het betekent echter ook afstand nemen van de realiteit, van het heersende systeem en steeds opnieuw je eigen waarheid voelen. Je vanuit je hart verbinden met een ander en het ontwikkelen  van verbindende intelligentie.

Wanneer we ons écht verbinden met een ander dan treed er een verbazingwekkend, wonderlijk mooi systeem in werking. De vagus zenuw wordt aangezet en dat heeft direct effect op je hersenen waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Het heeft een verstekende en vernieuwende werking op je immuunsysteem en je zelfhelende vermogen.

Kortom, pure voelbare magie en hindernissen op welk levensgebied dan ook verdwijnen als je de illusionaire essentie inziet!

Tijd voor zelfrealisatie

Ben je moe van al die (spirituele) methoden, curssusen en werkboeken om aan jezelf te sleutelen? Wordt je bewust dat dit sleutelen vaak een steeds ronddraaiende beweging is, meer van hetzelfde zeg maar in hetzelfde (oude) systeem en stap, als je er klaar voor bent in een ander Bewust Zijn waardoor er ruimte komt voor zelfrealisatie. Dé sleutel naar meer welzijn, gezondheid en geluk

Praktisch en kosten

De kracht en de verandering zit ‘m in de herhaling en de continuïteit waardoor er nieuwe verbindingen worden gelegd. Vandaar dat creatiecirkels een doorlopend karakter hebben. Je meldt je aan voor het gehele jaar en je neemt deel op de momenten dat het jou uitkomt. We creëren samen nieuwe onbegrensde mogelijkheden, je kunt (op termijn) deelnemen aan workshops nieuwe tijd en bewustzijn, healingsessies, opstellingen, lezingen en nog veel nieuwe bewustzijns initiatieven. Er is geen vast programma,  we maken weinig tot geen gebruik van methode’s, we gaan namelijk voorbij aan de bestaande systemen en de focus ligt op ZIJN. We surfen op de golven van de tijd en beginnen 2020 met, en vanaf dat, wat zich aandient. Je bent meer dan welkom!

De bijeenkomsten vinden plaats in Zaltbommel (tussen Utrecht en Den Bosch).  Kosten zijn in 2020 (door de opbouw) slechts 25 euro per maand bij een jaarabonnement. Bijeenkomsten zullen met name op woensdag en vrijdag, soms in het weekend worden georganiseerd. Op de website vind je bij aanvang een agenda, deze ontvang je iedere maand ook per e-mail.  Bij groei van de jaar cirkels zal dit verder worden uitgebreid.

Meer informatie of aanmelden? Of twijfel je over welke module het beste aansluit op het moment? Bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company