Een nieuw tijdperk

Onze aarde draait in een cyclus van 12 maanden rond de zon. Ook de zon doorloopt een cyclus door het melkwegstelsel en zo’n cyclus duurt 26.000 jaar, een sterrenjaar of zonnejaar genoemd. Elke maand hierbij duurt dus ongeveer 2165 jaar en dat noemen we een tijdperk. Het begin van het Vissen tijdperk werd 2000 jaar geleden ingeleid met waarden en normen die golden voor dat tijdperk. De tijden zijn duidelijk aan het veranderen en we maken als mensheid grote ontwikkelingen door. We bevinden ons momenteel in de bijzondere overgang van het Vissen tijdperk naar het Waterman tijdperk, de overgang naar een nieuw sterrenjaar. Ook zijn er momenteel nog een aantal andere grote kosmische cycli die eindigen en weer opnieuw beginnen.

Verschil Vissen- en Watermantijdperk

Het Vissen tijdperk is een tijdperk van karma, oorzaak en gevolg.  Het is leren door lijden, het gevoel van tekort en het proces van individualisering. Het Vissen tijdperk heeft gezorgd voor veel ontwikkelingen op het gebied van materie, economie en welvaart, met onder andere als gevolg (misbruik van) macht, geld, hebzucht, jaloezie en onderdrukking. Je kunt dit tijdperk een kosmische winter noemen. Ontwikkelingen vanuit dit tijdperk kunnen ons in het huidige tijdperk verzwakken, zoals omgevingsstraling en bewerkt voedsel.

Het Waterman tijdperk, de kosmische zomer,  is een tijdperk van universeel licht en  liefde, bezieling, het hart, overvloed, ontwikkelen van bewustzijn, energie, eenheid, ontwikkeling van de geest en de kosmische mens. In dit tijdperk hebben we de beschikking over een 13-voudig bewustzijn, verbonden aan 13 chakra’s. (voorheen 7)  Dit is een hele belangrijke stap in de ontwikkeling van de kosmische mens. Onze nieuwe energie codes van het 13-voudig bewustzijn begeleiden je stap voor stap in deze ontwikkeling waardoor je creatiekracht enorm zal toenemen.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company