Gezond & ziek

Van gezond zijn naar ziek  worden is een heel intens proces met verschillende stadia.  In de tekening beginnen we  bij het  nulpunt, links onderaan. Dit nulpunt kun je zien als het uitgangspunt, een blauwdruk in dit leven. Tijdens ons leven (volg de lijn met golfjes) doen we allerlei indrukken op, wat  leidt tot (beperkende) overtuigingen. We maken  van alles mee en voeden onszelf letterlijk en figuurlijk. In eerste instantie ontwikkelt dit proces zich alleen energetisch. Dat is het grote vlak in de tekening.

gezond-ziekklik op de tekening voor groter formaat

Niet lekker in je vel

Je ‘niet lekker in je vel’ voelen is het eerste duidelijke teken dat je uit balans aan het raken bent. Het is vaak ook het begin van een hulpvraag, zelfs als je je vinger er nog niet goed op kunt leggen. Onderzoeken zullen op dat moment nog niets kunnen aantonen omdat de disbalans zich alleen nog energetisch manifesteert. Het werken aan een dieper liggende oorzaak, de wortel, is van belang om te kunnen helen. Helaas sukkelen we meestal gewoon door en vervolgen onze weg steeds verder af van onze blauwdruk. (de lijn met golfjes verder omhoog).

This is the moment

En dan is daar het moment dat je de ultra dunne lijn tussen je energetische lichamen (later meer daarover) en je fysieke lichaam, de materie,  overgaat. Als we nu bloed laten onderzoeken kunnen er afwijkingen in gevonden worden. Soms vaag, maar toch. Ook op dit moment is het van groot belang om de ware oorzaak van dit disbalans te helen. Wij richten ons vaker op de materie en vervolgen (op termijn) onze weg verder af van onze blauwdruk.

Meten is weten

Inmiddels zijn we op het punt beland  dat onze disbalans zichtbaar wordt via apparatuur zoals een scan. Daar richten we onze aandacht dan op. Onze klachten  openbaren zich in de volgende fase, die van zichtbaar en voelbaar worden, een (ernstige) ziekte is meestal het resultaat. Het behandelen van alleen het fysieke lichaam gaat voorbij aan de oorzaak. Ons bewustzijn stuurt onze energetische lichamen aan en onze energetische lichamen sturen vervolgens ons fysieke lichaam aan.

De weg terug

Op de weg van ziek zijn en weer gezond worden kunnen we tot op een bepaalde hoogte dezelfde klachten en problemen tegenkomen. Je volgt de lijn met golfjes van het punt van disbalans terug richting het nulpunt, je blauwdruk. Het grote verschil zit in het feit dat je nu juist meer in balans aan het komen bent en de klachten zullen oplossen in plaats van verdichten. Geef je er aan over en je zult na een moeilijke of pijnlijke fase tijdens het helingsproces al snel verbetering merken.

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company