Workshop

‘Inwijding in de nieuwe energie en bewustzijnsontwikkeling’

Werken aan bewustzijnsontwikkeling (dimensionaliteit) en inwijding in de nieuwe energie laat je ontwaken. Je bent dan in staat om meer bewustzijnsvelden te openen en lichtkracht te integreren waardoor je creatiekracht toeneemt. Je leert lagere energieën (gedachten, emoties, fysiek) om te zetten naar hogere energieën. Je leert je leven vorm te geven vanuit een hoger bewustzijn, vanuit de 4e en 5e dimensie.

Er zijn vele afleidingen, angsten en andere redenen te bedenken die je afhouden van je levenstaak, je missie. Om volledig je hart te volgen en je persoonlijke levenstaak uit te voeren  is soms een eenzame en/of pijnlijke weg. De huidige energie waar we in leven is liefdevol, ondersteunend en transmuterend. Ik wil je meenemen in het vrije gevoel, in het samenspel tussen jou en het universum. Je laten genieten van je spiritualiteit zonder het contact met de aarde te verliezen.

Nieuwe mens

Iedere bijeenkomst zal blijken wat er bij ons aangeraakt moet en mag worden om het bewustzijnsveld verder te ontwikkelen. We werken iedere bijeenkomst aan de hand van een code van het 13-voudig bewustzijn. Door het activeren van een van de codes activeer je of stuur je gecodeerd licht in en om je lichaam wat je direct informatie, kennis en heling brengt. Er komen veel persoonlijke vraagstukken aan bod. We werken aan het openen van hogere bewustzijnslagen van jezelf. We zullen vooral veel praktisch bezig zijn en kijken hoe je het in je leven en/of werk kunt integreren. We creëren als groep een liefdevolle en veilige omgeving.

Praktisch

De dagen staan los van elkaar, je kunt je op ieder moment aanmelden.De workshops worden gegeven in Zaltbommel e De tijden zijn van 09.30 tot 14.00 uur. Kosten zijn 60 euro inclusief btw. Thee en versnaperingen aanwezig, zelf een broodje meenemen voor de lunch.

Data 2019

nog onbekend

 

 

 

 

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company