Dementie wordt doodsoorzaak nummer 1

IK LUID DE NOODKLOK…

Over 20 jaar !! is dementie (Alzheimer) DOODSOORZAAK NUMMER 1 en krijgt 1 op de 3 VROUWEN deze ziekte.
Ik herhaal 1 op de 3 vrouwen…….kijk eens goed om je heen… scroll niet door omdat dit confronterend is, want dat zijn WIJ, met onze zussen, vriendinnen, buurvrouwen en collega’s.

Dat laten we toch hopelijk niet gebeuren?? Ik sta op voor GEZONDHEID, jij ook?
Laat ik de duidelijk zijn, de verhalen van mensen die ermee te maken hebben zijn echt SCHRIJNEND, maar laat je alsjeblieft niet meeslepen in de collectieve emotie en ga niet zonder verder na te denken mee in de ‘geboden oplossing’; geld doneren voor meer onderzoek. Bedankt namens Big Pharma.

Het wordt tijd dat we het probleem gaan erkennen, want dat leidt naar de oplossing. We houden het systeem in stand, we kijken, of willen niet kijken niet naar de OORZAAK van het probleem. Als je dat gaan doen, niet alleen rationeel maar dat je het echt voelt, dan verander je. Stop dus met onderdrukken van je emotie en sta op voor gezondheid.

Alzheimer Nederland mag het dan ontkennen (andere belangen) maar ALUMINIUM is WEL degelijk een belangrijke FACTOR bij het ontstaan van Alzheimer. Doe je eigen onderzoek en ga eens verder dan de gebruikelijke media en instanties. Volg je gevoel!
Aluminium zit in bewerkt voedsel, standaard cosmetica, zonnebrandcrème & deodorant, medicijnen, frisdrank, aspirine, vaccins, etc en vergiftigt ons brein. Een ziekte als Alzheimer kan sterk worden teruggedrongen of volgens onderzoeken worden voorkomen door Aluminium uit het lichaam te verwijderen het blootstellen aan metaal te beperken.

Hoe doe je dat? Zorg voor voldoende SILICIUM. De hoeveelheid silicium vermindert enorm naarmate we ouder worden en door veranderingen in de voedselproductie is onze voeding armer aan silicium geworden.

Silicium(kiezelzuur) is een belangrijk mineraal voor het menselijk lichaam. Mineralen zijn zouten die voortkomen uit de dode natuur. Ze worden door planten opgenomen uit de aarde en door dieren uit voeding of water. Je lichaam kan zelf geen mineralen aanmaken. Je moet ze dus binnen zien te krijgen via je voeding. Silicium komt voor in gierst, haver, bananen, rozijnen, linzen, brandnetel enz. en/of via een siliciumsuppletie.

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company