Zomer workshop buiten 3 en 10 juli 2019

Nieuwsflits – Zomer workshops BUITEN 
 
Duik in een hoge(re) trilling deze zomer. 

De zomer vakantie breekt alweer bijna aan, wat vliegt de tijd. Graag nodig ik je op de valreep uit voor een buiten workshop! Uiteraard hangt doorgang af van het weer en het aantal aanmeldingen. Het wordt weer een ontdekkingsreis.

Eén workshop staat in het teken van de ontwikkeling van onze kinderen en het ontwikkelen van een hoger, veruimend  bewustzijn van jou als ouder of begeleider. Wil je graag meer inzicht in het gedrag van je kind, problemen (op school) oplossen of werken aan gezondheid? Stap eens in het energie systeem van je kind voel hem of haar en luister met je hart. Uiteraard veruim je daarbij automatisch je eigen bewustzijn en komen ook je eigen vragen/klachten aan bod. Een combi workshop dus. 

Waarom dit zo belangrijk is lees je hier. (blog: red onze kinderen)  

De tweede workshop is volledig gericht  op het verruimen van je eigen bewustzijn, maar ook daar is soms een uitstap richting kinderen daar waar het zich aandient. Het zijn tenslotte onze meest waardevolle spiegels, ook als je zelf geen kinderen hebt! 

De workshop is interactief en laat je ontwaken. Je bent dan in staat om meer bewustzijnsvelden te openen en lichtkracht te integreren waardoor je creatiekracht toeneemt. Je leert lagere energieën (gedachten, emoties, fysiek) om te zetten naar hogere energieën. Je leert je leven vorm te geven vanuit een hoger bewustzijn, vanuit de 4e en 5e dimensie. Wil je meedoen? Aanmelden kan via email. Meer informatie over o.a  tijden en plaats via de website. 

De data zijn:
Woensdag  3 juli 2019 – ook in het teken van (onze) kinderen 
Woensdag 10 juli 2019

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company