Red onze kinderen!

Nou nou Anneloes, is dat niet wat overdreven? Nee, want onze kinderen zijn de leiders van de toekomst en het welzijn van onze kinderen is ernstig in gevaar.

Hoeveel kinderen hebben er volgens de heersende en onderdrukkende normen en diagnoses gedrags- leer of sociale problemen? Hoeveel kinderen in Nederland slikken er dagelijks een harddrug (!) als Ritalin, met alle gevolgen bijwerkingen van dien? Hoeveel kinderen hebben vaccinatie schade opgelopen?  Hoeveel kinderen hebben er in Nederland dusdanig veel schoolproblemen dat ze helemaal niet meer naar school gaan?  En dan ga het vandaag nog niet eens hebben over het feit dat 1 op de 3 kinderen in Nederland te maken krijgt met fysieke en/of mentale verwaarlozing of mishandling. Vind je titel nu nog steeds overdreven?

We staan op een kruispunt. Denkpatronen en de opvattingen die bij het oude (Vissen) tijdperk horen, zullen plaats moeten maken voor de energieën en inzichten die bij het huidige (Waterman) tijdperk horen. En het zijn onze kinderen die deze nieuwe ideeën, inzichten en levenshouding komen brengen. Ze zijn gekomen om onze samenleving om te vormen tot een samenleving die de liefde serieus neemt, die eerbied kent voor alle mensen en die weet dat Moeder Aarde een levend wezen is.

En dat doen ze met hart en ziel. Ze zijn voorlopers en breken door bestaande systemen heen. Alles wat niet echt is verdwijnt en ze maken verbinding vanuit hun hart. We moeten de weg voor ze vrij maken en ze een podium geven in plaats van ze klein willen maken en hun licht doven.  En dat vraag als ouder, opvoeder, juf, begeleider ect. vooral BEWUSTZIJN.

Scholen zijn (uitzonderingen daargelaten) niet ingericht op de verandering in energie en frequentie en blijven stug volhouden om het kind aan het passen aan het systeem. Daar zijn systemen helemaal niet voor bedoeld.  Iedere keer weer ontmoet ik ouders die met de handen in het haar zitten, en ook als moeder van een ‘kind van nu’ heb ik al heel wat battles moeten voeren op school. Laten we het eens over een hele ander boeg gooien, durf op te staan voor onze kinderen! Zet het kind centraal en luister met hart en ziel.

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company