Hou eens op over die matrix

Dat wordt soms letterlijk tegen me gezegd of aan me geschreven,  maar meestal ‘hoor’ ik het iemand denken als ik het er toch een keer over heb. En geloof me dat doe ik niet vaak. Meestal is het gezelschap er niet naar om me maar netjes uit te drukken en iemand proberen te overtuigen is niet mijn ding. Bewustzijn komt namelijk van binnen uit. Dat is de enige weg.

Wat ik (in het algemeen) momenteel ook veel lees/hoor als het woord ‘matrix’ valt  is: “ik geloof niet in complot theorieën’.  Ha, nou ik ook niet, dat komt mooi uit. Ik zou zeggen verdiep je eens wat meer in de geldstromen in de wereld, doe eens wat onderzoek verder dan het NOS journaal. Maar of je nu wel of niet in een matrix ‘geloofd’, de echte verandering wordt pas ingezet op zielsniveau als je doorziet dat we (grotendeels) in een  illusie, surrealiteit of een simulatie leven,  hoe je het ook wilt noemen. Ik noem het ook wel eens onze eigen Truman Show. Maar meestal wordt het ‘de matrix’ genoemd. Wat is het nou eigenlijk, die matrix? Jammer dat die vraag dan niet gesteld wordt voor het onderwerp weer snel van tafel geveegd wordt. Laten we het vooral gezellig houden….

De matrix is simpel gezegd een informatie bron. Informatie is kennis en kennis is macht!  Er ontwaken momenteel steeds meer mensen op aarde omdat ze zich ongemakkelijk voelen. Mensen komen er op een moment in hun leven achter dat iets totaal anders ligt dan dat ze altijd geloofd hebben en als dát zo is zou dat ook wel eens voor heel veel andere dingen kunnen gelden. Zo gaat het balletje rollen en ontdek je steeds meer en meer…buiten de gecodeerde (gestuurde) informatie om, buiten de matrix dus. Je verruimd je bewustzijn, dat is hetzelfde.

Je ontvangt dan informatie die voorbij de gecodeerde muren gaat als het ware, informatie die verder rijkt dan wat je tot nu toe altijd geleerd, verteld of getoond is. Ons hele onderwijs systeem is gericht op verstekken van gecodeerde informatie. We leren kinderen niet om kritische denkers te zijn of om hun geest te ontdekken. We vertellen ze ‘hoe het is’ (vanuit de matrix) en herhalen en herhalen dat tot het goed wordt toegepast of uitgevoerd. Goede cijfers haal je namelijk alleen als je in een toets / examen verteld ‘hoe het is’ zoals wij  (via (het onderwijs) zeggen dat het is. Binnen de matrix dus.  En O ja, de experts op dit gebied zijn onze academisch geschoolden….en dat noemen we dan intellect.

Schiet mij maar lek….

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company