De geboorte van mijn eerste boek…

De weerstand die ik in mijn leven ben tegengekomen als het gaat om spiritualiteit en het ontwikkelen van bewustzijn is groot. Vaak vonden (en vinden) mensen mij maar raar en soms zelfs eng, in ieder geval confronterend. Dat heeft mij vaak onzeker gemaakt over het innemen van mijn plek in de wereld als mens. Mijn (hoog) gevoeligheid nam steeds verder toe en dat maakte het er voor mij soms niet makkelijker op. Gelukkig heb ik ook veel mensen ontmoet die er wel meer over wilden weten, uiteraard in mijn praktijk maar ook privé. Ik heb in mijn leven al tientallen keren de vraag gekregen: “Wat doe je nou precies?” Met daarna de vraag: “Hoe doe je dat dan?” en ik besloot het allemaal op te schrijven in mijn eerste boek. Een boek dat je de mogelijkheid geeft een sprong te maken in bewustzijn en je laat ervaren dat je zelf een helende kracht bent. Dat het niet uitmaakt wat voor werk je doet (of niet), omdat het gaat om het verbinden vanuit je hart, de trilling waarmee je een ander raakt en om het (onbewust) verspreiden van universele liefde.
Hoe het ooit begon…
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik echt niet op een mooie dag op uit bed ben gestapt en dacht: laat ik eens een healing geven vandaag, of zoiets. Een bewustwordingsproces is geen statisch begrip met een begin en een eindpunt. Het is niet voor niets een proces en een proces is iets waar je in groeit, iets wat ontstaat. Het is waar je je hart voor openzet en je vanuit je diepste zelf mee verbindt. Gewoon door je ‘ding’ te doen in het leven, vaak zonder precies te begrijpen wat er gebeurt, maar het gebeurt! Het is meegaan met de stroom, je laten leiden, open staan voor het onbekende en nooit iets uitsluiten. Alles omarmen, hoe moeilijk, pijnlijk of vreemd het ook is en durven reflecteren. Je uitdagingen leren zien als groeimogelijkheden, want groeien in bewustzijn is (spiritueel) wakker worden en ontwaken. Het is je herinneren waar je vandaan komt en hoe alles één is. Het is je licht laten schijnen en zijn wie je werkelijk bent.
Welkom!

13 reacties

 1. joke:

  Wat een reis ben ik aan het maken, na al het zoeken en proberen en niets hielp had ik de moed al bijna opgegeven, tot ik je boek (en jou!!) ontdekte…ik kan niet beginnen met te beschrijven hoe mijn heling op gang kwam en als vanzelf ging. Ik dank je uit de grond van mijn hart en zal je boek er vaak op naslaan. liefs van josé

 2. andrea:

  Door alleen al alle lichtcodes achterelkaar te lezen voel ik dat er van alles wordt aangeraakt. Echt heel bijzonder. Ik voel dat alles in mij in beweging komt en dat ik oud zeer kan loslaten.

  • anneloes:

   Wat mooi om te horen, neem de tijd en laat het gewoon gebeuren. lieve groet, anneloes

 3. janna:

  Vanaf de eerste woorden voel ik verbinding, eigenlijk al vanaf het moment van ontvangst, of nog eerder? en het ontroert me. Het doet me weer dieper beseffen dat ik mag ophouden met mezelf klein houden, stil houden, en doen dat wat mijn hart zo vervult.

  • anneloes:

   hoi janna, precies zoals het boek bedoelt is….mooi! harte groet, anneloes

 4. paula:

  Zodra ik het boek zag begon er iets te stromen in mij en ik word steeds naar het boek toegetrokken. En wat denk je? Ik kom terecht op de delen die bij mij passen, heel intens wat er gebeurt met mij. liefs van paula

  • anneloes:

   lieve paula, mooi he, hoe vanzelf het gaat, hoe we geleid worden…heel veel leesplezier en geniet van je reis…

 5. Saskia:

  Het lezen van jouw boek is een avontuur Zodra ik het bestand opende en ik de tekst las begon er iets te stromen. Ik word steeds naar het boek toegetrokken. En dan lees ik willekeurig. En wat denk je? Ik kom terecht op de delen die bij mij passen.

 6. Maartje:

  Ik had mijn gezondheidsklachten laten rusten. Alles wat mij in de loop der jaren is aangereikt hielp , maar niet voldoende om mij weer helemaal gezond te laten worden. Er is iets in mij wat genezing tegenhoudt, maar ik weet niet wat en ‘k had het opgegeven. Maar door jou boek ben ik toch weer wakker geworden.

 7. Riet:

  Ha Anneloes

  Het was prachtig weer vandaag en ik heb de hele dag buiten gezeten en gelezen , gisteren was je boek gekomen en omdat ik er al lang naar uitgekeken had ben ik er direct aan begonnen en heb het in één ruk door gelezen, ik kan je vertellen dat ik er onwijs blij mee ben. Je levensverhaal is indrukwekkend [echt waar] en de lichtcodes deed al vanaf het begin vanuit de bladen , maar dit is zo fijn , ik hoef nu alleen dit boek maar te pakken en heb alles bij elkaar. liefs van Riet

  • anneloes:

   Lieve Riet, wat heerlijk, dank je wel!

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company