De confrontatie aangaan…

Confrontaties, we hebben ze allemaal. Soms klein en onschuldig, soms groot en heftig. En als het even kan gaan we ze het liefst uit de weg. Kleine, meestal onbenullige confrontaties zijn we snel weer vergeten. Grote confrontaties kunnen je behoorlijk klem zetten, zo klem zelfs dat je verstrikt raakt in het proces. En dan kan er van alles met je gebeuren.

Het is goed om je te herinneren dat we hier samen zijn, met elkaar. We delen een collectief zielsverlangen om ervaringen op te doen. We zijn allemaal met elkaar verbonden en moeten het echt samen doen. We zijn reflectoren voor elkaar, spelers in elkaars levenstoneel. Reflectie biedt je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en je bewustzijn te verruimen, ieder keer opnieuw. We hebben onze emoties hierbij nodig om te kunnen groeien en dat is lang niet altijd makkelijk.

Kinderen zijn de meest confronterende (lees liefdevolle) reflectoren die er zijn. Zij spiegelen ons feilloos, zonder enige terughoudendheid want hun liefde is onvoorwaardelijk. Wanneer je je bewustzijn verruimd ontdek je het principe van ‘zo buiten zo binnen’.  Een sleutel; wat je meemaakt in je buitenwereld speelt zich op bepaald niveau ook af in je binnenwereld, in jou dus!

Als je denkt dat je iets van een ander nodig hebt is dat precies wat je jezelf mag geven. Gaat een ander over je grenzen of houdt hij of zij geen rekening met jou? Vraag je zelf dan af in hoeverre je je eigen grenzen bewaakt en of jij rekening met jezelf houdt. Behandelt iemand je zonder waardering of respect? Zie het als een spiegel en onderzoek deze thema’s in je binnenwereld.

De lichtfrequentie ‘ Binnenstebuiten’ helpt je hiermee en resoneert direct met dat deel in jou dat met dit thema verbonden is. Het is gecodeerd licht dat je activeert door een minuut of langer naar de afbeelding te kijken.

binnenstebuiten2

Binnenstebuiten laat je binnenwereld naar buiten komen, ze  toont je je kern en je kracht. Ze laat je voelen wie je werkelijk bent, los van alle gedachten en overtuigingen. Binnenstebuiten laat de regie over je leven en gedrag  liefdevol van je hoofd naar je hart verschuiven.  Ze maakt contact met je lichaam en laat je de antwoorden voelen in plaats van te bedenken.

4 reacties

 1. Trees kieftenburg-oud:

  Dank jewel voor het geschrevene.
  Herkenning alom
  De Lichtcode, geeft mij veel ruimte, alsof er een frisse wind om mijn hoofd en door mijn hoofd gaat…Deze energie noem ik de Kristal energie!
  Nogmaals dank jewel Anneloes X

  • Dank je wel Trees, en fijn dat je er veel aan hebt. In het boek Ik Ben nog veel meer lichtcodes en herkenning. lieve groet, anneloes

 2. Anna Wirtz:

  Ieder reageert natuurlijk op zijn eigen, unieke manier. Toen ik een tijdje naar de afbeelding binnenstebuiten heb gekeken, werd de hele linkerkant van mijn lichaam geactiveerd, het werd heel warm. Vooral de zijkant van gezicht en hals en schouder. Een fijn gevoel. Ben ook bezig met de andere afbeeldingen, die een ander deel van mijn lichaam activeren, heel bijzonder. Met een warme groet, Anna

  • Beste Anna, dank voor je mooie reactie. Het is inderdaad voor iedereen anders, maar het zorgt altijd voor meer verbinding. Met een harte groet, anneloes

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company