Help! Mijn kind loopt vast…

Ik ontmoet veel ouders in mijn praktijk die ‘problemen’ hebben met hun kind(eren). Dat kan van alles zijn; gedragsproblemen thuis of op school, leerproblemen, sociale problemen enz. Veel opvoeders zijn zich nog (te) weinig bewust van verandering in energie en frequentie.  Schoolsystemen zijn (nog) niet ingericht op de nieuwe tijd en onze reguliere geneeswijze schrijft vooral medicatie voor om alle symptomen te onderdrukken. Scholen zitten vaak met de handen in het haar en de ouders dus ook…..

Denkpatronen en de opvattingen die bij het oude (Vissen) tijdperk horen, zullen plaats moeten maken voor de energieën en inzichten die bij het huidige (Waterman) tijdperk horen. En het zijn onze kinderen die deze nieuwe ideeën, inzichten en levenshouding komen brengen. Ze zijn gekomen om onze samenleving om te vormen tot een samenleving die de liefde serieus neemt, die eerbied kent voor alle mensen en die weet dat Moeder Aarde een levend wezen is.

En dat doen ze met hart en ziel. Ze zijn voorlopers en breken door bestaande systemen heen. Alles wat niet echt is verdwijnt en ze maken verbinding vanuit hun hart. En dat vraag als ouder vooral BEWUSTZIJN. We leven in een heel bijzondere (nieuwe) tijd en energie met grenzeloze mogelijkheden. Het collectief bewustzijnsniveau op aarde wordt verhoogd en we kunnen niet meer om de veranderingen heen. Mee gaan in deze beweging doe je door je bewustzijn te verruimen.

In een behandeling is het dus ook altijd de vraag ‘begin je bij de ouder(s) of bij het kind’? Het kan allebei. Meer bewustzijn bij de ouder(s) heeft direct effect op het kind. Het bevestigt het kind in wie hij/zij is. Alle (leer)problemen thuis of op school zijn nog niet direct opgelost, maar worden wel in een ander licht gezet. Werken aan synchronisatie van de hersenen en andere innerlijke relaties bij het kind zorgt voor meer balans en rust. Ze kunnen hun opdracht dan op een veilige en gezonde manier verwezenlijken.

4 reacties

  1. Brigitte:

    Heel herkenbaar, met onze handen in het haar…Het is een intensieve tijd geweest, maar we hebben er een heel gelukkige dochter terug. Dank je wel nogmaals. warme groet van brigitte en paul.

    ps de juf kan het nog steeds niet geloven :-)

  2. Pia:

    Lieve anneloes, jarenlang hebben wij lopen tobben met onze zoon, wat een gedoe, thuis en op school. Tot we bij jou kwamen en alle kwartjes op zijn plaats begonnen te vallen. Ongelooflijk hoe makkelijk en snel alles veranderde. Het gaat nu heel goed, ook op school, dat hadden we toch niet meer durven dromen. We zijn heel dankbaar en genieten nu echt van elkaar. liefs van pia

Reageren? Leuk!

Powered by WordPress | Designed by: seo services | Thanks to seo company, web designer and internet marketing company